[İzmir - MT]

Merhaba arkadaşlar. Üç gündür misafirim vardı ,benim motosiklet arızaslı olduğu için bir motosiklet kiralayalım dedik, kıydık paraya bir adet Honda NX4 kiraladık, iki gün çatır çatır gezdik, sonra ben motoru teslim ederken kendimi motosikleti satın almak için pazarlık yaparken buldum :)

Verdiğim teklifi kabul ederlerse, tabii Finansman konusunda arkadaşım yan çizmezse (Pınarcım, canım arkadaşım benim :) ) İzmir'e iki motosikletle dönüyorum. Birini satmayı düşünebilirim. Neyse, umarım ilk buluşmamıza yeni motorumla gelirim Ramazan sohbetlerinde buluşmak üzere, iyi bakın kendinize, sizi çok özledim...

Moderatör (forrap)
Ooo gittardando hadi hayırlısı :) Bende o duyguları kiraladığım xt 660 r da yaşadım,ama tabi onu satın almak biraz daha zor(kendisi 10.500 ytlcikti 2.el).
Kiralanan motorlardan birini alırken dikkatli olmak lazım,her çeşit adam kullanıyor,kendi malı olmadığı için canına okuyabiliyorlar,aman dikkat et.
NX 4 fiyatına göre güzel makina ama ona laf yok :cat:

arkadaşlar 2005 nx falcon benim arkadaş satıyor çokta temiz motor. düşünen olursa yardımcı olurum.

bildigim kadarıyla 6 ile 7 arası istiyo olması lazım. marmariste izmirede yakın :) isterseniz numarasını veririm kendiniz sorarsınız ben ortacadayım çünkü ama sattıgını biliyorum. 8bin km de olması lazım motorun.

Ooo gittardando hadi hayırlısı :) Bende o duyguları kiraladığım xt 660 r da yaşadım,ama tabi onu satın almak biraz daha zor(kendisi 10.500 ytlcikti 2.el).
Kiralanan motorlardan birini alırken dikkatli olmak lazım,her çeşit adam kullanıyor,kendi malı olmadığı için canına okuyabiliyorlar,aman dikkat et.
NX 4 fiyatına göre güzel makina ama ona laf yok :cat:

Sağol Forrap, motosikletin üzerinde illa ki çizik- göçük var, ama motoru bakımlı. Zaten fiyatı da ona göre verdim. Üç aşağı beş yukarı orta bir yerde buluşacağızs fiyat konusunda, haber bekliyorum işte...

arkadaşlar 2005 nx falcon benim arkadaş satıyor çokta temiz motor. düşünen olursa yardımcı olurum.

? Ben şu an Marmaris'teyim, bana bir irtibat numarası verirsen görmek isterim motoru.

Son düzenleme:
alim gitarım do majörüm inşallah istediğin gibi olur herşey. özledik seni ban geçen lodos iski ve gürkay la konuştuk sen gelmezsen biz didim e gelmeye karar verdik bilesin

iletişim numarası 0546-629-79-41 bu cebi iş numarası da 413 45 85 çocugun ismi yiğit. bu arada kardeş biz bu c.tesi marmarise geliyoruz istersen bize katılabilirsin. mugla mt den takip edebilirsin planları falan ok?

Abi didim Ramazan'dan sonra inşallah. Gerçi her an vazgeçebilirim Didim'den. Ama oraya gelmezseniz zaten pislik yaparım, hır-gür çıkarırım, siteye virüs salarım, MSN'lerinizi çalarım... Yada hiç olmadı ben çıkar gelirim yanınıza :)

....
bu arada kardeş biz bu c.tesi marmarise geliyoruz istersen bize katılabilirsin. mugla mt den takip edebilirsin planları falan ok?

Eyvallah hocam çok sağolasın
Ben ulaşmaya çalışıcam arkadaşa.
Motosikletim arızalı şu anda, haftasonuna kadar çıkarsa ben de katılmaya çalışırım sizlere. Topice bir bakayı

Son düzenleme:
inşallah yardımcı olmuştur numara. kafana takma kardeş motor olmasada görüşürüz :) bi itegin olursa söllemen yeterli elimden geleni yaparım!

arkadaşlar hayatımdaki önemli bir gelişmeyii sizlerle paylaşmak istiyorummm
benim içinn özel bir karar
annem ve kızkardeşimmm izmire taşınıyorlarrrr :cherry:
bornova civarında ev arıyoruz onlaraa
enn önemlisi artıkk gurme toplantılarında
film seyanslarında içimmm cızzz etmicekkkk :p:p

aaaa. güzel bir gelişme özlem valla. artık benimde toplantılarda, film seanslarında içim cız etmeyecek. nasipse mayısta bende izmire taşınıyorum. hayırlısı bakalım.

Moderatör (forrap)
Gidin kardeşim,sizi isteyen kim yahu:) Belki gruba almıycaz sizi,nereden geliyor bakalım bu rahatlık :p Biliyordum günün birinde bunun olacağını :)
Geyik bir yana çok sevindim valla,ikiniz de umarım biran önce taşınırsınız...

sağol tuncerim. hasretinize dayanamadım valla. baktım olacak gibi değil, taşınayım bari dedim. nasipse ömrümün geri kalan bölümünü bu güzel şehirde geçireceğim. yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir hayatttt...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Herkes bir gün Fen.... Neydi o söz.... Anladınız siz.....(Fenerli falan diilim ha):p:p:p

Gel gel.... Biz 2 artırmıştık nüfusu....3 daha yazdırırız....:p:p

buhafta kuşadasına gelen varmı arkadaşlar,deniz ,güneş,piknik,

Ben herhafta ordayım......Ama sen nerdesin?......

iskender hayırlı olsun dostum, elbette süper olacak tereddütün olmasın :). özlem sanada hayırlı olsun diyeceğim ama annem ve kardeşim yerleşecekler diyosun, senin ikamet aynı kalacak yanii, sanada gözün aydın diyelim senin için çok iyi olacağı kesin. güzel haberler bunlar,

sağol tuncerim. hasretinize dayanamadım valla. baktım olacak gibi değil, taşınayım bari dedim. nasipse ömrümün geri kalan bölümünü bu güzel şehirde geçireceğim. yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir hayatttt...

iskendercim ben mayısa kadar keşfederim dicem sana ön hazırlıkk izmiri
ama eminimki sen keşfi çoktan yapmışsındır kıştan :queen:

ne demiş abicim sertap yengemiz
yeni bi hayat, gerisi bayat, bunlar için bi neden lazımm:p:p:p
nedene ne hacet Man-İz Mt yeterr

Gidin kardeşim,sizi isteyen kim yahu:) Belki gruba almıycaz sizi,nereden geliyor bakalım bu rahatlık :p Biliyordum günün birinde bunun olacağını :)
Geyik bir yana çok sevindim valla,ikiniz de umarım biran önce taşınırsınız...

walla ben alıştımm tuncerr diyar diyar gezmeye
diyorsanki yer yokk bizde
tekliff çokk
transfer ücretleride cabası:queen:

iskender hayırlı olsun dostum, elbette süper olacak tereddütün olmasın :). özlem sanada hayırlı olsun diyeceğim ama annem ve kardeşim yerleşecekler diyosun, senin ikamet aynı kalacak yanii, sanada gözün aydın diyelim senin için çok iyi olacağı kesin. güzel haberler bunlar,
walla mustafa şimdilik manisa-izmir 2 ev arası mekik dokucamm gibi gözüküyorrr
gece alemlere akınca nasıl döncemm diye kasmıcamm artık
muhtemel annemle gelcek geyiklerr şöle olacak sanırım
ö-(sabahın 5 sıları) tıkk tıkkk tıkkk
a-oo kızım erkencisin
ö-.........muhtemel atışmalarr
a-eh be kızım otele çevirdinn evii :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar