[İzmir - MT]

iskender hayırlı olsun dostum, elbette süper olacak tereddütün olmasın :). özlem sanada hayırlı olsun diyeceğim ama annem ve kardeşim yerleşecekler diyosun, senin ikamet aynı kalacak yanii, sanada gözün aydın diyelim senin için çok iyi olacağı kesin. güzel haberler bunlar,

mustafacığım çok sağol. süper olacak bencede. sizin gibi dostlarım olduğu sürece... her ne kadar forrap izmir sınırlarına girmemize karşı olsada:p:p bunu başaracağız.

özlemciğim keşfi yıllar öncesinden yaptım da, bu düşüncemi bir türlü hayata geçiremiyordum. ama sertap'ın da dediği gibi; "bunlar için bir neden lazım".

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Hehe racing iski,aman abi gören ciddi sanacak :) Yaptık bi geyik,siz benden transfer ücreti istemeyin yeter :) Yeriniz hep hazır,gerek MT İzmir de gerekse kalbimizde,yüreğimizde...

Yarın yani cumartesi günü çeşme otobanındaki pistimizde olacagım çalışmak antrenman yapmak isteyenler olursa beni arasınlar ufak r,tarzda(09-17) ileri sürüş teknikleri 1 eğitimi olacak 5059208811

katılmak isteyenler bana ulaşsınlar...

saat 09:00 da yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özlem doğum günün kutlu olsun.....:rendeer::rendeer:
Bu gün doğmuşssun.....:p

Öteki belifelesss (3 s ile) kim tanıyormuyuz?.... Onunda doğum günüymüş...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Herkes bir gün Fen.... Neydi o söz.... Anladınız siz.....(Fenerli falan diilim ha):p:p:p

Gel gel.... Biz 2 artırmıştık nüfusu....3 daha yazdırırız....:p:p

Ben herhafta ordayım......Ama sen nerdesin?......

buhaftasonu önder campingte çadırlı kamptayım,p.tesi izmire döncem.haftasonu gelen olursa görüşmek dileğiyle.

Hehe racing iski,aman abi gören ciddi sanacak :) Yaptık bi geyik,siz benden transfer ücreti istemeyin yeter :) Yeriniz hep hazır,gerek MT İzmir de gerekse kalbimizde,yüreğimizde...

canım benim biliyorum zaten geyik yatığını:wiinkk:. ilgine alakana teşekkürler. güzel olacak, güzelll.

iskendercim ben mayısa kadar keşfederim dicem sana ön hazırlıkk izmiri
ama eminimki sen keşfi çoktan yapmışsındır kıştan :queen:

ne demiş abicim sertap yengemiz
yeni bi hayat, gerisi bayat, bunlar için bi neden lazımm:p:p:p
nedene ne hacet Man-İz Mt yeterr

walla ben alıştımm tuncerr diyar diyar gezmeye
diyorsanki yer yokk bizde
tekliff çokk
transfer ücretleride cabası:queen:

walla mustafa şimdilik manisa-izmir 2 ev arası mekik dokucamm gibi gözüküyorrr
gece alemlere akınca nasıl döncemm diye kasmıcamm artık
muhtemel annemle gelcek geyiklerr şöle olacak sanırım
ö-(sabahın 5 sıları) tıkk tıkkk tıkkk
a-oo kızım erkencisin
ö-.........muhtemel atışmalarr
a-eh be kızım otele çevirdinn evii :queen::queen:

sen izmirde bir tane evin olduğunumu zannediyorsun manisa bizim kardeşimiz değilmi her zaman sıcak çorbamız yatacak yatağımız bulunur tuncer kardeşimle ben denizli ekibini ağırladık sizi dahada güzel misafir ederiz ÖĞRETMENİM

Moderatör (forrap)
::biggrinn
Apv41 im Cengiz abim son noktayı koymuş :) Durum budur arkadaşlar,İzmir de bir değil birden fazla eviniz var,taşınsanızda taşınmasanızda...(Cengiz abi Manisa lılara daha çok indirim yapalım ama,oda + kahvaltı 40 ytl fazla gelir,bi güzellik yapalım :p )

yok abicim alamayız izmir kontenjanı doldu. siz gidin modifiyem.com da takılım otoban fareleri.

şaka bir yana ev lazımsa bakalım arkadaşlar seferber oluruz iski haber verin

yok abicim alamayız izmir kontenjanı doldu. siz gidin modifiyem.com da takılım otoban fareleri.

şaka bir yana ev lazımsa bakalım arkadaşlar seferber oluruz iski haber verin

sağol muratım. allaha şükür başımı sokacak evim var. sen artık bana başka konularda yardımcı olursun:cherry:anladın sen onu?:p

Son düzenleme:
sağol muratım. allaha şükür başımı sokacak evim var. sen artık bana başka knularda yardımcı olursun:cherry:anladın sen onu?:p

sağol muratım. allaha şükür başımı sokacak evim var. sen artık bana başka konularda yardımcı olursun:cherry:anladın sen onu?:p

ben ne anlarım o işlerden be kardeşim. neyse takılırız başbaşa LODOS'u sinir ederiz.

birgün bütün manisalılar izmirli olacak İZMİR HAYAT ONDA ( sucuklarınızıda alın gelin gelirken )

Özlem doğum günün kutlu olsun.....:rendeer::rendeer:
Bu gün doğmuşssun.....:p

Öteki belifelesss (3 s ile) kim tanıyormuyuz?.... Onunda doğum günüymüş...:p

heytt be alp senin de gözünden bişi kaçmıyorrr
teşekkür ederimmm
bi yıl daha yaşlandıkkk

sen izmirde bir tane evin olduğunumu zannediyorsun manisa bizim kardeşimiz değilmi her zaman sıcak çorbamız yatacak yatağımız bulunur tuncer kardeşimle ben denizli ekibini ağırladık sizi dahada güzel misafir ederiz ÖĞRETMENİM
biliyorum abii haklısın
ben susıyım en iyisi:cat:
bizimde kapımızz ardına kadar açıkk biliyrsnzz

Bugün bi atraksiyon yok heralde.:silent:

olmazmı senin haberin yok herhalde izmir yıkılıyor çık sokağa bir inciraltı alsancak yap MT İZMİR den birine çarpmazsan ne olayım bu havada evde dururmu bunlar wallace muratı ara kesin bir yerdedir ( ipucu= gurme yada martı ) çay ve yemek nerede ekip orada

Son düzenleme:
olmazmı senin haberin yok herhalde izmir yıkılıyor çık sokağa bir inciraltı alsancak yap MT İZMİR den birine çarpmazsan ne olayım bu havada evde dururmu bunlar wallace muratı ara kesin bir yerdedir ( ipucu= gurme yada martı ) çay ve yemek nerede ekip orada

iki resim arasındaki tek fark birinin altında patates var birinin altında ER 5

Valaa haber vermiyolar kendileri takılıyolar ::evil:: (Burası çok rüzgarlı bu arada Merkez durgun anlaşılan)
Hem onların hızlarına nasıl yetişiim ben .Benim motorun Cc'si yetmez be :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar