kim ne motor almıs kardesım hangı cbf 500sarışın olan mı
![]()
adam alır para var huzur varaykut sende sanırım er-5 mi aldın anlayamadım :bounce:
KARDEŞİM bu teknedeki fiyat nedir gulet dediğine göre bayagı ihtişamlı bir tekne ücretide belirtirsenmemnun olurum:cat:
Davut özledik seni yaaaa.En kısa zamanda gelmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun abicim
hmmm ondan sen şu depo üstü çantayı aldınnnnnnn çıkarmıyorsun garajdan demi motoruuufazla cc göz çıkarmaz:wiinkk: onca km tecrüben var sana 500cc vız gelir :cat:
welcome to smyrna, how was the weather in kenya..? :queen:
as well; meat li bread yedinmi, mevlana sugarı getirdinmi :mrgreen:
fiyat için bişey konuşmadık şimdilik sadece bağlantıları yaptık. ama çok ciddi rakamlar olmayacak. geçen sene normal bir teknede 25 YTL vermiştik kişi başı
oooo LOST da gelmiş. eee ganimetler nerede??
HAhahaahaa geldim abi,ganimetler fazla yok ama idare ederizhahahaaaa
:queen::queen::queen:
HAhahaahaa geldim abi,ganimetler fazla yok ama idare ederizhahahaaaa
:queen::queen::queen:
fiyat için bişey konuşmadık şimdilik sadece bağlantıları yaptık. ama çok ciddi rakamlar olmayacak. geçen sene normal bir teknede 25 YTL vermiştik kişi başı Wallace kardeşim benimde kuşadası davutlarda can ciğer kardeşim var onunda teknesi var zannedersem 20,25 kişilik balık tutacak arkadaşlar varsa balık bulucu falanda varmışş fiyatı da kafanıza takmayın kıyak yapar benim kardeşim:cat:
[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_26wlGJ-sfU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_26wlGJ-sfU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT] STAİN bu senin için belki sana birşeyler anlatır bu görüntü.
kanka benim adım niye gecmiyor hic, olayı iki saat oncesinden bi daha anlatsana:cherry:şimdi rise kafeden bildiriyoruz. karmacoma duyulmaz ve ben geldik çay içmeye. öncesinde bir yere götürdüm arkadaşları bir tavuk yedik ki sormayın. üstüne dayanamadı bir de ördek yedik. şaka değil valla da ördek yedik. süperdi.
neyse izmir iyi geceler
:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:iyi geceler izmir'in güler yüzlü mt üyeleri :rendeer:
en güler yüzlü de benim degil mi abi?
harbi harbi bisey diyeyim mi? ben bu grubun en güler yüzlü adamı olarak
memoli35 i düşünüyorum... gercekten de güler yüzlü ama haa...:rendeer: