[İzmir - MT]

hmmm ondan sen şu depo üstü çantayı aldınnnnnnn çıkarmıyorsun garajdan demi motoruuu :p fazla cc göz çıkarmaz:wiinkk: onca km tecrüben var sana 500cc vız gelir :cat:

KARDEŞİM bu teknedeki fiyat nedir gulet dediğine göre bayagı ihtişamlı bir tekne ücretide belirtirsen :) memnun olurum:cat:

fiyat için bişey konuşmadık şimdilik sadece bağlantıları yaptık. ama çok ciddi rakamlar olmayacak. geçen sene normal bir teknede 25 YTL vermiştik kişi başı

Davut özledik seni yaaaa.En kısa zamanda gelmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun abicim

oooo LOST da gelmiş. eee ganimetler nerede??

Son düzenleme:
hmmm ondan sen şu depo üstü çantayı aldınnnnnnn çıkarmıyorsun garajdan demi motoruuu :p fazla cc göz çıkarmaz:wiinkk: onca km tecrüben var sana 500cc vız gelir :cat:

motor garajda değil ya bi yere parkettim unuttum parkettiğim yeri..alışmadık ... don durmaz hesabı...eşe dosta haber saldık 2-3 aya kadar bulurum herhalde yerini etraflıca bir araştırmaya giricem yakında...:wiinkk:

chatkut akşam ders çıkışı mağaraya gidelim mi muzafferin yanına. 20:30 gibi

welcome to smyrna, how was the weather in kenya..? :queen:

Konya maceroosu mükemmeldi yaaa,öyle böyle değildi yaniiiii.Yamyamalr gibi eğlendik.Facebookda resimleri var aga bakarsın :queen::queen: keyfiniz nasııı

as well; meat li bread yedinmi, mevlana sugarı getirdinmi :mrgreen:

Mevlanadan şeker getirmeden olur mu be hehehee cuma günü gelirsem getireyim.Eeee 22 Şubatdan beri azınız datlanmadı deeemi heheee

fiyat için bişey konuşmadık şimdilik sadece bağlantıları yaptık. ama çok ciddi rakamlar olmayacak. geçen sene normal bir teknede 25 YTL vermiştik kişi başı

oooo LOST da gelmiş. eee ganimetler nerede??

HAhahaahaa geldim abi,ganimetler fazla yok ama idare ederiz :D hahahaaaa

:queen::queen::queen:

stain
fiyat için bişey konuşmadık şimdilik sadece bağlantıları yaptık. ama çok ciddi rakamlar olmayacak. geçen sene normal bir teknede 25 YTL vermiştik kişi başı Wallace kardeşim benimde kuşadası davutlarda can ciğer kardeşim var onunda teknesi var zannedersem 20,25 kişilik balık tutacak arkadaşlar varsa balık bulucu falanda varmışş fiyatı da kafanıza takmayın kıyak yapar benim kardeşim:cat:

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_26wlGJ-sfU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_26wlGJ-sfU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT] STAİN bu senin için belki sana birşeyler anlatır bu görüntü.

Son düzenleme:
şimdi rise kafeden bildiriyoruz. karmacoma duyulmaz ve ben geldik çay içmeye. öncesinde bir yere götürdüm arkadaşları bir tavuk yedik ki sormayın. üstüne dayanamadı bir de ördek yedik. şaka değil valla da ördek yedik. süperdi.
neyse izmir iyi geceler

şimdi rise kafeden bildiriyoruz. karmacoma duyulmaz ve ben geldik çay içmeye. öncesinde bir yere götürdüm arkadaşları bir tavuk yedik ki sormayın. üstüne dayanamadı bir de ördek yedik. şaka değil valla da ördek yedik. süperdi.
neyse izmir iyi geceler
kanka benim adım niye gecmiyor hic, olayı iki saat oncesinden bi daha anlatsana:cherry:

iyi geceler izmir'in güler yüzlü mt üyeleri :rendeer:
:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

en güler yüzlü de benim degil mi abi?

harbi harbi bisey diyeyim mi? ben bu grubun en güler yüzlü adamı olarak
memoli35 i düşünüyorum... gercekten de güler yüzlü ama haa...:rendeer:

en güler yüzlü de benim degil mi abi?

harbi harbi bisey diyeyim mi? ben bu grubun en güler yüzlü adamı olarak
memoli35 i düşünüyorum... gercekten de güler yüzlü ama haa...:rendeer:

tamam başkanvekilimizin güleryüzlülüğüne bende tam puan veriyom da ,
sana gelince bu konuda 3 üzerinden 1 veriyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar