[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

Tarıkk bide slayt vidyoo hazırlamışş onuda koycaktım amaa zencinin bi şarkısı var küfürlüü falan sevmedim müzigii:queen: onu degiştirmeye calışıyorumm :)

yaw mepapixel oldum valla kotam doldu sayfaları açamıyorum goccaman resimler

Tarıkk bide slayt vidyoo hazırlamışş onuda koycaktım amaa zencinin bi şarkısı var küfürlüü falan sevmedim müzigii:queen: onu degiştirmeye calışıyorumm :)

sen uyma ona pier, iyice terbiyesiz oldu bu aralar :p
koy fonda bi zeki müren, müzeyyen senar falan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu nasıl resim yüklemek yaaa...... Len pier sende böyle yüklersen artık....:pr:

Amma tembel mt oldunuz ha... 1 saatte zor açılıyor resim... Yüklemek daha kolay...:pr:

Varmı başka resim olan elinde?.....:queen:

yüklemeyin kardeşim resim mesim sinir oluyorum iyice. yakacam bu siteyi en sonunda.

Daha gelecekk resimlerr var Murat hocamm durr sennnn :cherry: Aaaamettt nerdesin sendekileride koy hadee:queen:

haklısın wallace be eskiden böölemiydi ya, bi organizasyonu 5-10 resimle geçiştirince bile aza kanaat edip şükür diyoduk. 1 bilemedin 2 kişide zor resim çıkıyodu, bunlar iyice doyumsuz olmuş , ne sucuğa doyuyolar ne resime,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haklısın wallace be eskiden böölemiydi ya, bi organizasyonu 5-10 resimle geçiştirince bile aza kanaat edip şükür diyoduk. 1 bilemedin 2 kişide zor resim çıkıyodu, bunlar iyice doyumsuz olmuş , ne sucuğa doyuyolar ne resime,

Şansa bak ki 2 nizde gelememiştiniz dimi?.... Sizden başka bide APV98 vardı ahlayıp pufluyan....:queen::queen::queen:

adam kayboldu fellik fellik kaçıyo yaww... Yüzünü göremedik 15 gündür....:queen::queen:

onun bi kaç daha fazla yaşı var ya bizden, demekki bünyesi bu kadar dayandı, bizim de az kaldı foto komasına girmemize.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu pazar kimse tutamaz onu... Dayısıyla atlar gider bak buraya yazıyorum.....:cat:

kimi tutamıyoruz gene bu pazar. dayı kim ben bi dayun bilirim bi de karga. karga dedim de aklıma geldi Alp_tunay nasılsın be kardeşim.(gıcığım sana bu aralar hep bu gezilerin altında senin imzan var sineye çekemiyorum artık bünye çatlayacak orta yerinden).

Resim eklemek bir süreliğine yasaklanmıştır. Ekleyeni bende ekleyeceğim bilesiniz

kimi tutamıyoruz gene bu pazar. dayı kim ben bi dayun bilirim bi de karga. karga dedim de aklıma geldi Alp_tunay nasılsın be kardeşim.(gıcığım sana bu aralar hep bu gezilerin altında senin imzan var sineye çekemiyorum artık bünye çatlayacak orta yerinden).

Resim eklemek bir süreliğine yasaklanmıştır. Ekleyeni bende ekleyeceğim bilesiniz

Abi bende 100 tane daha olcaktı ozaman eklemiyim :queen:

o yüztane sana yüz tekme olarak döner haberin olsun. yada 100 kere çalli sana çarpar bak söylemedi deme

Moderatör (forrap)
Bu arada çallı çarpar dedin de,Tarık bu gezide tam o kavşakta ışıkta durunca sana nolstalji olsun,geçmiş gözünün önüne gelsin,duygulan diye hafiften oturtacaktık Alper abiyle:p Son anda ışık yanınca kıstıramadık :queen:
Tek istediğimiz çallı nın eksikliğini hissetmemen,biraz da olsun nolstalji yapmandı :pale:Ama olmadı...

Bu arada çallı çarpar dedin de,Tarık bu gezide tam o kavşakta ışıkta durunca sana nolstalji olsun,geçmiş gözünün önüne gelsin,duygulan diye hafiften oturtacaktık Alper abiyle:p Son anda ışık yanınca kıstıramadık :queen:
Tek istediğimiz çallı nın eksikliğini hissetmemen,biraz da olsun nolstalji yapmandı :pale:Ama olmadı...

:queen: bundan sonra hep en arkadan gelcem :D bende kırmızı ışığa karşı sempati var durup onu izlemden geçemiyorum:queen:

keşke kıstırsaymışsınız. ben olsam kesin denk getirirdim.

Beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum abi ;)

:queen: bundan sonra hep en arkadan gelcem :D bende kırmızı ışığa karşı sempati var durup onu izlemden geçemiyorum:queen:

Beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum abi ;)

kıyar mıyım kardeşim ben sana aşkolsun lafın gelişi. hoş resim yüklemeye devam edersen belki fikirlerim değişir:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar