Tarıkk bide slayt vidyoo hazırlamışş onuda koycaktım amaa zencinin bi şarkısı var küfürlüü falan sevmedim müzigii:queen: onu degiştirmeye calışıyorumm![]()
yaw mepapixel oldum valla kotam doldu sayfaları açamıyorum goccaman resimler
yüklemeyin kardeşim resim mesim sinir oluyorum iyice. yakacam bu siteyi en sonunda.
haklısın wallace be eskiden böölemiydi ya, bi organizasyonu 5-10 resimle geçiştirince bile aza kanaat edip şükür diyoduk. 1 bilemedin 2 kişide zor resim çıkıyodu, bunlar iyice doyumsuz olmuş , ne sucuğa doyuyolar ne resime,
kimi tutamıyoruz gene bu pazar. dayı kim ben bi dayun bilirim bi de karga. karga dedim de aklıma geldi Alp_tunay nasılsın be kardeşim.(gıcığım sana bu aralar hep bu gezilerin altında senin imzan var sineye çekemiyorum artık bünye çatlayacak orta yerinden).
Resim eklemek bir süreliğine yasaklanmıştır. Ekleyeni bende ekleyeceğim bilesiniz
Bu arada çallı çarpar dedin de,Tarık bu gezide tam o kavşakta ışıkta durunca sana nolstalji olsun,geçmiş gözünün önüne gelsin,duygulan diye hafiften oturtacaktık Alper abiyleSon anda ışık yanınca kıstıramadık :queen:
Tek istediğimiz çallı nın eksikliğini hissetmemen,biraz da olsun nolstalji yapmandıale:Ama olmadı...
keşke kıstırsaymışsınız. ben olsam kesin denk getirirdim.
:queen: bundan sonra hep en arkadan gelcembende kırmızı ışığa karşı sempati var durup onu izlemden geçemiyorum:queen:
Beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum abi![]()