[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

eline sağlık pier Tarık' kalsak işimiz yaş :p

Öylemi ? :D varsın bundan sora adım arşivci tarık olsun bakalım :queen: foto moto yok bundan sora :queen:

Murat abi çok kötüydü çooookkk gittiğime giedeceğime pişman oldum sorma birdaha mangalmı sucukmu plajda hemde günde 250 km yolmu? aman aman

Öylemi ? :D varsın bundan sora adım arşivci tarık olsun bakalım :queen: foto moto yok bundan sora :queen:

Murat abi çok kötüydü çooookkk gittiğime giedeceğime pişman oldum sorma birdaha mangalmı sucukmu plajda hemde günde 250 km yolmu? aman aman

yok yok bu iş böyle olmayacak

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adamın yüreğine oturmuş...Hala hayıflanıyo yawws...:p aAdamlar taaa istanbuldan gelelim diyor bizimkiler izmirden gelemiyor...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hamamda çekilmiş resmin varsa olur :p fakat hamamda ve motorla çekilmiş resmin varsa daha iyi olur :queen:
Kel kapkara bir adam resmini naapalım... Koysun şööle güzel bir motorcu hatun resmi.... Topiğimi lütfen karalamayınız.... Çirkin resimlere yer yok....:queen::queen:

Tarığın hazırladıgı vidyoda altyapı değişiklikleri yapıp sizlere sunuyorum :)

[YT]t1kQ9teAYhQ[/YT]

Arkadaşlar harıka olmuş ozledım valla ah ya motorsuzluk az kaldı gelıyorum ellerınıze saglık dostlar

Moderatör (forrap)
Video çoook güzel olmuş ama oradaki fotoğrafların çoğu (daha doğrusu neredeyse en güzelleri) foruma foto olarak eklenmedi mi yoksa ben mi göremedim :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel olmuş...Eline sağlık...Artık kim yaptıysa video yu...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar