Güzel gezi olmuş.... Bu sefer katılamadım.... Artık toplantılarda görüşürüz...
Bu arada Hoş geldim demi.....![]()
aaaa
sen ankaradaydın yahu
ne izmiri hayırdırrrr
Güzel gezi olmuş.... Bu sefer katılamadım.... Artık toplantılarda görüşürüz...
Bu arada Hoş geldim demi.....![]()
aranızda olamadım. umarım bir başka sefere. güzel bir gezi olmuş. üzgünüm.
ıronlıne;738255' Alıntı:asdşfn<sşjkfvnv<nsvjpvnxfpkjvnsv
aaaa
sen ankaradaydın yahu
ne izmiri hayırdırrrr
gökalp ikizin varmış öğrenmiş olduk
saygılar
Tek kelime ile Süpersiinizz yaa.. :cat: :rendeer:
Allah içinize sindirsin fotoğraflardan anladığım kadarıyla yine harika bi h.sonu geçirmişsinizz.. Şu anda bu geziye katılamadığım vede bu güzel ortamda olamadığım :salut: için daha da üzüldümmale: :salut: ama kısmet değilmişş inşallah bir daha ki sefere aranızda olacağımm..
Allah bu birlik ve beraberliğe nazar değirmesinn ve de bozmasınn.. :rendeer:
:
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sen varya sen bittin vallaha. :bounce:kızım nerelerdesin sen
Artık izmirli olduk..... Sana bahsetmişimdir uzun zaman önce....Hatta ozamanlar yerkabuğu daha soğumamıştı....
Şaka bir tarafa evet izmir deyim... En kısa zamanda görüşmek üzere....:rendeer:
arkadaşlar videoda hiçbişey görünmüo. tek bişey var parlayan kel bi arkadaşımızın kafası kim acaba o kel
sanırım o kel olan lodos :queen:
kardeşim ne demek lafı dahi olmaz buaya yazmana dahi gerek yoktu elimizdeki imkanlar çerçevesinde her zaman dostum :cat:lodoscum serkanım be ta karabaglara guzergahının tersıne kapımın arabamın onune kadar bıraktıgın ıcın cok tesekkur ederım ve zeytınler ıcınde sagol hos muhabetınle yolun nasıl bıttıgını anlamadık kendıne ıyı bak gorusmek uzere.
lodos sana ayrıca teşekkür ediyorum gideceğimiz yerin kapısına kadar bıraktın arkadaşım. sevgiler saygılar
karakız grupta bi gacırgucur ses eksik pek sakin diyordum ki sesin duyulduya niye gelmiyorsun toplantılara gezilere istanbul'damısın yoksa ?
güzel bir haftasonu idi hafta içi yorgunluğumu son noktasına kadar attım denilebilir.... rüzgarın bizi etkilemeye çalışmasını engellemek zor olsada başarılı bir kamptı bizim gec katılmamıza ragmen masayı gördüğüm zaman ufak çağlı bir şok yaşadım yemekler için hakikaten teşekkürler...semra abla özellikle teşekkür ederim sana sigara için tuncer sanada anladın sen onu![]()
+dönüş yolunda profosyonel bir grup sürüşü vardı iyisini gördüm fakat sanırım bu kadar iyisini hayır bu baglamda bu gruptaki wallace,umutus,acress,umutus ve pearl e teşekkür ediyorum.....
fakat benim kamp boyunca aklımdan cıkmayan bir şey oldu o mobiletçi
şu sözümü unutamıyorum: işte yine onlardan biri...:bounce:
ahmet bir toplantıda o yazlık montun kaybolursa bilki bendedir:queen:hala ???
Tek kelime ile Süpersiinizz yaa.. :cat: :rendeer:
Allah içinize sindirsin fotoğraflardan anladığım kadarıyla yine harika bi h.sonu geçirmişsinizz.. Şu anda bu geziye katılamadığım vede bu güzel ortamda olamadığım :salut: için daha da üzüldümmale: :salut: ama kısmet değilmişş inşallah bir daha ki sefere aranızda olacağımm..
Allah bu birlik ve beraberliğe nazar değirmesinn ve de bozmasınn.. :rendeer:
valla çok kulağını çınlattık emin ol buluşma noktasına gelen herkese sırayla seni sordu nerde diyeherkese senin kadar keşkede çekti burda olsaydı diye
:rendeer:
Ah be güzel ablam sana alışıyoruz sonra hoop bi kere gelmeyince bi tuhaf olduk ailecek.Hedo yemeden içmeden kesildi,gökalp bütün gece konuşmadı,bi hüzün çöktü kampa.Çoluk çocuk perişan oldu.Alacaklılar kapıya dayancı.Napacaz bilmiyoz ablaaaaa