ya varya yazacak kelime bulamıyorum haftasonu için. arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. kampa gelirken yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen çok eğlenceli çok keyifli hoşsohbet bir tatildi bizim için.
hepinizin eline ayağına yüreğine sağlık. gelemeyen arkadaşlar üzülmesin sırada çok güzel organizasyonlar var. modumuz sağolsun. gönüllerimiz hep sizinleydi.
herşey bir yana bizimle olabilmek için gece yola çıkarak onca yol kateden
sevgili tuncer kardeşimize ayrıca teşekkür ediyoruz. ayağındaki diken çıkmadımı hala ???
güreli abim öcal abim kampa katılabilmemizde büyük emeğiniz var teşekkürler saygılar
canım ablam seninle yolda kalmaz insan güreli abim çok şanslı. vallaha sofrada yok yoktu.
mervecim tavlada öcümü aldığın için sana borçluyum. izmire her gelişinde haberim olmazsa darılırım sana.
lodos sana ayrıca teşekkür ediyorum gideceğimiz yerin kapısına kadar bıraktın arkadaşım. sevgiler saygılar
murat ünvanını bu buluşmada ferhatıma kaptırdın gibi geliyor:mrgreen: mangalıda :cherry:
kadir abi iyiki geldin. hoşgeldin
güleç yüzlü umutus ve sevgili göksu iyiki vardınız.:rendeer:
gökalp ikizin varmış öğrenmiş olduk
çağatay ve sevgili şebnem hep böyle sevgiyle kalın
ahmet bir toplantıda o yazlık montun kaybolursa bilki bendedir:queen:
eveeeet sıra geldi biricik AŞKIMA canım benim cumartesi günü yaşadığımız onca olumsuzluğa rağmen keyfimizin kaçmasına izin vermediğin için, bütün çabaların için, kocaman yüreğin için sana sonsuz teşekkür ve sevgiler :rendeer:
biz tam bir aileyiz kocaman bir aile. sizlerle olmaktan keyif alıyoruz. hepinize sevgiler herşey için teşekkürler.
Güzel gezi olmuş.... Bu sefer katılamadım.... Artık toplantılarda görüşürüz...
Bu arada Hoş geldim demi.....

izmirdemisin ??? tabiki hoşgeldin. ilk geziye yada toplantıya bekliyoruz. saygılar