Forrap, Amaç ne? bizde slogan oldu tüm pazar ağzımızdaydı çok güldük ama o amcanın keşke bir kartını alsaydın.
Lodos'um can kardeşim ayağına yüreğine sağlık ama o klüpten bana bi yudum vermedin ya neyse yazdım bi kenara
Rahmi abicim, semra ablacım valla en donanımlı kampçı ödülünü size vereceğim. Onlar ne şahane şeylerdi ellerinize sağlık kesenize bereket allah daha çok versin inşallah. kızarrtmalar, sigara böğrekleri, salatalar say say bitmez. Öpüyorum hepinizi haa bir de kampın maskotu Badem hanım vardı ismini anmazsam alınır. Ya o nasıl bişey öyle ben anlayamadım. Kendini ne sanıyor çözemedim ama süper sevimli maşallah. Neyse onu da bu arada başgöz ettik yakında istemeye geleceğiz bilesiniz. AYrıca bostan dan kavun da kopardık Rahmi abicim. Kavun şimdi izmirde dinleniyor.
Umutus-acress güzel sohbetiniz ve eşliğiniz için, sürekli gülümseyen yüzleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
bu arada Evrim abi (orda tanıştık) sana da bağlama ziyafeti için teşekkürler.
Kaptan, sana da fasıl ve güzel sohbetin için teşekkürler.
Ironline ve sppedygirl, allah nazardan saklasın ilk önce. Tüm aksiliklere rağmen geldiniz ya helal olsun size. bu arada ben de kendime göre birisini buldum Ferhat ım kardeşim maşallah sende de iyi potansiyel var sofrada bi sen mangal başında bir ben ne yedik be yaawww. ama böyle giderse Şule bizim görüşmemizi engeller bence. Baksana beni bile orda rejime soktu:mrgreen:
Duyulmaz ahmet sen o çadırı aynen gönder. Bence o klasik türk mimarsindeki hamamlera benziyor. ne tuhaf bişeydi o öyle çözemedim valla. ama onun dışında çok güldürdün beni eywallah. baltana çekicine bıçağına sağlık
Gökalp olm var ya sen ayrı bi kategorisin
Hedowich Erken seni de bozduk ya helal olsun bizlere valla o denizde yüzerkenki yüz ifadeni unutamıyorum aklıma geldikçe tekrar tekrar gülüyorum.
Bu arada gelelim komik yol maceralarına.
-[MT İzmir] yol rekoru kırdı. Saat 18 gibi balçova kipadan çıkıp 21 gibi urla demirciliye vardık. Amaç ne? yolun keyfine varmak. çaylar kahveler içtik sohbetler ettik yol bitmedi haliyle
-Kipada rezil olduk. duyulmaz ahmetle 12 ekmek bir kalıp peynir ve bir küçük torba zeytin aldık. Kasiyer kız bize çok acır gibi baktı. ben se gülmekten yarıldım
-Urlada ki molamız da ayrı bir olay. HACOOOOO diye bağıran bi deli. Ya dedim beni bir gün bi akıllı bulmaz. Amcam aşmış kendini Lerzan Mutlu'yla berabermiş, sada nihat cırt çıkmış vs vs. yurdum insanı ne diyecem
Sokemon, o mobilet bizim de gruba bi girdi çıktı. aynadan baktım bişey geliyor bızzzzz bızzzz bıbıbızzzz diye bizi bi geçişi var ki akıllara zarar. bi de sağ ayak yandan açık dizden bükük motora 90 derece dik kafa da yine hafif sağda ve bizi kesiyor. Artçım acress olmasaydı bi güzellik düşünürdüm ama itiraf etmek lazım adam o yolların kurdu olmuş. Birazdan fotoları da koyarım