Artık izmirli olduk..... Sana bahsetmişimdir uzun zaman önce....Hatta ozamanlar yerkabuğu daha soğumamıştı....
Şaka bir tarafa evet izmir deyim... En kısa zamanda görüşmek üzere....:rendeer:
Hakkaten yaa ANKARA memleketimden alptunay ı görüyordum MT Ankara.Şimdi İZmir de görmek güzel olacak.Hoşgeldin.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Bak sen şu allahın işine yaaa
Lodos Serkan abime concorde ile üşenmeyip geldiği için bizi yalnız bırakmadığı için teşekkürler.Concorde un havalanması için çadırları bile topladık ki iyi hız alıp havalanabilsin.:queen::queen: Çünkü o bir kuuş...hayır o biiir UFO ...hayır o biiiirrr uçak HAYIR O bir ZEYTİNUS SERKANUS...
Wallance murat abime Kipa mevzusunu yazdıngüldürdün beni.Abi cidden komikdi yaaa.hahahhaaaaa:queen::queen::queen:Çadır mevzusuna gelince ben bi daha kampda kalırsam benimde ya kaburgam çatlayacak ya da uykusuzlukdan başım çatlayacak.2 saat uyuduk yine.(bkz: turcu kamping)
Denizde resim yok cidden aklımıza gelmedi sanırsam.Ya o soğuk sudan çıkınca kimin aklına gelecek ki hahahaaa halen dişlerimin takırtısı yeni geçti :queen::queen::queen:
gidişte ve dönüşte çay molaları olmazsa oraların zevkide çıkmazdı abi.EEEE ne demişler et rakı tatarın hakkı,demli çay HACO nun hakkı
Gökalp bize çadırını açmakla iyi mi ettin bilemiyorum ama...:queen::queen::bounce::bounce: o rüzgarda çadırını birinin salladığını güşünerek olmayan bi adama küfür ettim artık mazur görün.O çadır hepimizin çadırı dimi heheheee.2. evim gibi oldu.Ben de çadır alcam bi tane gibi bi cümle kurmadım kuramıyorum ühüüüüüü:salut::salut::salut:
Forrapım Tuncerime abi o espriyi yapmadan olmaz dicem ama tutuyorum kendimi(elespidi nerden aldın...Dayumdan(bak tutamadım yine)Tamam yaa vurmaa AAAHHHHH!!!!
Amacını zaten anlamış değilim de...:queen::queen:
Tuncer,araba boğuluyosun diye korktuk ha kapıları da kapatmışsın...ki sen Serkan abinin arabasında uyuyorsun.Paspaslar %50 alkollu Kulüp rakısıyla ovulup çitilenmiş yıkanmış.Kafa olmamak mümkün değil.Bütün gün sarhoş gibi gezmenin sebebi de budur ..ahanda bunu da burdan açıklıyom hahaa:bounce::bounce::bounce:
Umut ortaklaşa bi deniz gözlüğü ve Şnorkel alalım.Ha palet de alalım.Biri sana biri bana hehee.:queen::queen::queen:
Göksu yaptığın sandviçler için ve fotolar için teşekkür...Kendinize iyi bakın.
Ve gelemeyen dostlara da selamlar olsun.Özletmeyin kendinizi.En kısa zamanda görüşmek dileği ile.Yayınımıza son veriyoruz.dııt dıdıııtt dıııııııııııııııııııııııııııııııııııtttt......
MECİT,kamp yerinde telefon çekmiyordu doğru düzgün.Aradıysan ulaşamama sebebin budur.
duyulmaz,kurtaramadı maalesef Şule ler beni kestanedenale: Kestane yüzsüz çıktı,neler neler yaptım gitmiyor:silent:Banlıycam o olacak kestaneyi
Acaba bu kestaneyi diyorum kışa kadar saklasam da soba üstünde mi pişirsem,lezzetli olur mu
![]()
Arkadaş sen de aşşşşşaaaa mahallede olay çıksa mahalleyi ya kilitlersin,ya adamları mahalleden banlarsın.Kestaneyi kışa sakla aman ha çizdirme:mrgreen::mrgreen:
Son düzenleme: