[İzmir MT] Hergün toplantı

Kardesim hayirli ugurlu olsun bizde 2 arkadas atakent'te moto bakim ve moto kurtarma acil servisi actik.haftaya ummet abide gelecekmis bende yaniniza gelecegim hem tanismis oluruz.TEKRAR HAYIRLISI OLSUN

hayırlı olsun abicim gelmeye çalışıcam 27 aralıkta ehliyet sınavım var b yi kazandık a2 sınavına giricem şimdi ehliyet yetişseydi güzel olurdu motorumla gelirdim ama yine belediye otobüsüne talim

arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar

zamanla cafenin önünde motorlar böyle boy gösterir artık :)

bikegz2.jpg

Son düzenleme:
Kardesim hayirli ugurlu olsun bizde 2 arkadas atakent'te moto bakim ve moto kurtarma acil servisi actik.haftaya ummet abide gelecekmis bende yaniniza gelecegim hem tanismis oluruz.TEKRAR HAYIRLISI OLSUN

kardeşim sizin mekanınızda hayırlı olsun düşünceniz çok güzel allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum:thumleft:

arkadaşlar yanılgıya düşmeyelim bu etkinlik topik i değildir etkinliği ilerki bi tarihte düşünüyoruz biraz değişiklikler yapıcaz daha öncede belirttim şuanda sadece bir cafe ve bilardo salonu bir durak olarak düşünün canı sıkılan hoş vakit geçirmek isteyen sohbet ve bizi görmek isteyen arkadaşlar tarih belirtmeksizin hergün uğrayabilecekleri sabah 9 dan akşam 11 duruma göre 12 ye kadar takılılnabilecek durumdadır ama ilerki tarihlerde motorcular için farklı bi konsept oluşturacağız tabiki oradaki gelişmeleri bu topik ten hergün bilgi akışını sağlayacağım sevgiler saygılar

Son düzenleme:
Abi her zaman k.park ta gördügüm gümüş fazer senin o zaman :D

işte makina naci ustanın :cat::cat:tam üstüne bastın kaldır ayagını

küçük park gibi kalabalık ve küçük bi yerde bu görüntü zor:queen: ama inş olur hayırlı olsun bu arada:)

işallah bir gün bu görüntüde olur.ama biz destek olmalıyız:cat::cat::cat:

kardeşim sizin mekanınızda hayırlı olsun düşünceniz çok güzel allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum:thumleft:

arkadaşlar yanılgıya düşmeyelim bu etkinlik topik i değildir etkinliği ilerki bi tarihte düşünüyoruz biraz değişiklikler yapıcaz daha öncede belirttim şuanda sadece bir cafe ve bilardo salonu bir durak olarak düşünün canı sıkılan hoş vakit geçirmek isteyen sohbet ve bizi görmek isteyen arkadaşlar tarih belirtmeksizin hergün uğrayabilecekleri sabah 9 dan akşam 11 duruma göre 12 ye kadar takılılnabilecek durumdadır ama ilerki tarihlerde motorcular için farklı bi konsept oluşturacağız tabiki oradaki gelişmeleri bu topik ten hergün bilgi akışını sağlayacağım sevgiler saygılar
KARDEŞİM sen mekanını aç biz elimizden geldiği kadar destek oluruz.MOTORCUNUN DERDİNDEN MOTORCU ANLAR.mekanınız hayırlı ugurlu olsun size vew tüm M.T ailesine :cat::cat:

Son düzenleme:
NACİ kardeşimiz mekanı dün teslim alacaktı.tabi biraz tadilat dekarasyon işleri de olacaktır mutlaka ve biz motorcular için tabikii kendisi içinde güzel bir m.t köşesi yapacakmış.yani uzun lafın kısası kendi mekanınız gibi rahat rahat oturabileceginiz eşinizi dostunuzu götürebileceginiz bir mekan yapma çabasındalar.tabikii bizim köşemiz [[[[[[[[[[[ÖZELLL]]]]]]]]]]]]

NACİ kardeşimiz mekanı dün teslim alacaktı.tabi biraz tadilat dekarasyon işleri de olacaktır mutlaka ve biz motorcular için tabikii kendisi içinde güzel bir m.t köşesi yapacakmış.yani uzun lafın kısası kendi mekanınız gibi rahat rahat oturabileceginiz eşinizi dostunuzu götürebileceginiz bir mekan yapma çabasındalar.tabikii bizim köşemiz [[[[[[[[[[[ÖZELLL]]]]]]]]]]]]

Aman abi kaldırdım Ayagımı.

bende hep o Fazer a bakıp bi ahh çekerim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün akşam bi ara uğradım yer güzel ama tadilat olcakmış dediklerine göre,genede hayırlı olsun

nerde bu cafdenin MT leri bornovadayım şuanda toplaşma olursa gelelim yani :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
İzmir'e geldiğim zamanlar uğramak isterim. Tekrar hayırlı uğurlu olması dileklerimle...

Hayırlı olsun ben görene kadar biraz vakit geçmiş ama olur o kadar... :)

şimdi naci abimin mekanından geliyrum maşallah baya canlı kalabalık konuştuk bi kaç degişiklik yaptıktan snra bi baskın yapalım derim oraya

c.tesi orda toplanalım topik aşçam adres yok bende millet bilmiyor çoğu bi adres verin tam olarak naci abi .

Bende bilmiyorum ve cumartesi gelmek isterim:)

Hem de tanışmak nasip olur inş tüm İzmir MT ile:)

Sağlıcakla kalın dostlarım ve abilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar