[İzmir MT] Hergün toplantı

git arkadaşım, ta izmire geldim misafir.. siteden dedik muhattap aldıksseni..
ayak üstü bize kazık.. konuşmaya gelince de motorcu kardeşliği..
hiçbişi demiyorum..

gkn haklı erhan, çok ayıp etmişsin, zaten geçen yazda benim için gürdüllümüydü gallardomuydu neydi oraya gelmedin :pr:

naci kardeşim mekanın hayırlı ugurlu olsun bak biz orada M.R.T ile muhafızız kafıda dam sız girilirmi girilmezmi sen onu söyle hahaha.allah yüzünüzü güldürsün nasibiniz bol olsun

naci kardeşim mekanın hayırlı ugurlu olsun bak biz orada M.R.T ile muhafızız kafıda dam sız girilirmi girilmezmi sen onu söyle hahaha.allah yüzünüzü güldürsün nasibiniz bol olsun

oğuz kardeşim damlı damsız farketmez güvenlik sorununa gelince haftaya ihalesi var en düşük teklif verene ihale edicez bilginiz olsun:cat::cat::rendeer:

hayırlısı olsun, bilardo oynayacak dost bir mekan bileceğim.. sonuçta motorcu bi dostumuz açıyor mekanı, dışarıda takılmaktansa motorcu ruhu dostumuzun yanına giderim :wiinkk:

bol kazançlar..

İnşallah hayırlı ve uğurlu olur..Bol kazançlar dilerim:cat:

mekanın adı ne?
tam olarak nerede, acılışa yada daha sonra gelecek olursak aklımızda bulunsun :cat:
şimdiden hayırlı olsun bol kazançlar :rendeer:

arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar

arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar

bu arada açılış gibi bir etkinlik şimdilik yapmıyoruz zaten faliyetine devam eden bir mekan ama bizim kültürümüzü yani gönlümüzden geçen bir mekan oluştuğunda tabiki büyük bir parti yapıcaz sizlerin katılımıyla:cat::cat::cat:

Son düzenleme:

bu arada açılış gibi bir etkinlik şimdilik yapmıyoruz zaten faliyetine devam eden bir mekan ama bizim kültürümüzü yani gönlümüzden geçen bir mekan oluştuğunda tabiki büyük bir parti yapıcaz sizlerin katılımıyla:cat::cat::cat:
teşekkürler :cat:

Valla hayırlı olsun,Bizim evede cok yakın.

Artık K.parktaki Billard mekanım olur.

tekrardan hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar