[İzmir MT] Hergün toplantı

arkadaşlar bornova küçük parkta cafe ve bilardo salonu devraldık aybaşından itibaren işletmesi bana ait mutlu arkadaşımıızla birlikte hergün ordayız istedikki motorcu arkadaşlarımızın motor sohbetleri ve hoşca vakit geçirecekleri bir mekan oluşturmayı amaçlıyoruz mekanımız içkisiz olacaktır daha detaylı bilgileri bu topic te ilerki günlerde aktarıcam

bizde kemeraltında osmanlı mutfagımızı açıyoruz bu çarşamba allah ikimizide utandırmasın yeni mekanınız hayırlı olur işallah...

Hadi hayırlı uğurlu olsun. İşallah gönlünüzden geçen atmosferi ve ortamı ve işletmeyi sağlarsınız :):)..

Hayırlısı olsun geliriz çayınızı içmeye 3 top atmaya:p Mekanın adı nedir?

Hayırlı uğurlu, bol müşterili olsun diyorum. Bu yoğunlukta gelmek biraz zor ama bilardo eldivenim kaşınıyor :)

Not: Gelecek sayısı benimle birlikte 2 olacak :)

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum sağolun inşallah başarılı oluruz:cat::cat:

bizde kemeraltında osmanlı mutfagımızı açıyoruz bu çarşamba allah ikimizide utandırmasın yeni mekanınız hayırlı olur işallah...

sizinde mekanınız hayırlı olsun dediğin gibi allah ikimizide utandırmasın bol kazançlar diliyorum:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Mekan İzmiR Mt'ye hayırlı uğurlu olsun. :)

GKN

kusura bakmassanız vasco1925 in yaptığı terbiyesizlik yüzünden gelemiyeceğim ..

kusura bakmassanız vasco1925 in yaptığı terbiyesizlik yüzünden gelemiyeceğim ..

sen kendin böyle olmasını istedin :farao:

Mekanınız hayırlı olsun insallah gelebilirim, tabiki sabah 9 gece 12 ye kadar çalışmadığım birgün olursa :)

2 mekanımızda hayırlı ugurlu olsun. Allah bol kazanç bol cirolar nasip etsin...:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar