sen kendin böyle olmasını istedin :farao:
git arkadaşım, ta izmire geldim misafir.. siteden dedik muhattap aldıksseni..
ayak üstü bize kazık.. konuşmaya gelince de motorcu kardeşliği..
hiçbişi demiyorum..
sen kendin böyle olmasını istedin :farao:
hiçbişi demiyorum..
hiçbişi demiyorum..
gkn haklı erhan, çok ayıp etmişsin, zaten geçen yazda benim için gürdüllümüydü gallardomuydu neydi oraya gelmedinr:
okuyanda gerçek sanıcak![]()
naci kardeşim mekanın hayırlı ugurlu olsun bak biz orada M.R.T ile muhafızız kafıda dam sız girilirmi girilmezmi sen onu söyle hahaha.allah yüzünüzü güldürsün nasibiniz bol olsun
ne yani yalanmıydı? o mesajlar? verdiğin sözler? hepsi, hepsi yalanmıydı? meğerse ne kadar safmışım :salut:
Yalanmış meğeer yalanmış meğer:mrgreen:
arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar
teşekkürler :cat:arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar
bu arada açılış gibi bir etkinlik şimdilik yapmıyoruz zaten faliyetine devam eden bir mekan ama bizim kültürümüzü yani gönlümüzden geçen bir mekan oluştuğunda tabiki büyük bir parti yapıcaz sizlerin katılımıyla:cat::cat::cat: