arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum mekanın adı on senedir aynı bizde değiştirmiyoruz turkuaz cafe belki bilenlerde vardır aybaşından itibaren bize geçiyor yer bornova küçükpark 1 12 den sonra 7/24 ordayız tabi içinde biraz değişiklikler yapacağız yeni bir kültür oluşturacağız zamanla hissedilecek herkeze sevgiler saygılar
zamanla cafenin önünde motorlar böyle boy gösterir artık
![]()
Kardesim hayirli ugurlu olsun bizde 2 arkadas atakent'te moto bakim ve moto kurtarma acil servisi actik.haftaya ummet abide gelecekmis bende yaniniza gelecegim hem tanismis oluruz.TEKRAR HAYIRLISI OLSUN
Abi her zaman k.park ta gördügüm gümüş fazer senin o zaman![]()
küçük park gibi kalabalık ve küçük bi yerde bu görüntü zor:queen: ama inş olur hayırlı olsun bu arada![]()
KARDEŞİM sen mekanını aç biz elimizden geldiği kadar destek oluruz.MOTORCUNUN DERDİNDEN MOTORCU ANLAR.mekanınız hayırlı ugurlu olsun size vew tüm M.T ailesine :cat::cat:kardeşim sizin mekanınızda hayırlı olsun düşünceniz çok güzel allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum:thumleft:
arkadaşlar yanılgıya düşmeyelim bu etkinlik topik i değildir etkinliği ilerki bi tarihte düşünüyoruz biraz değişiklikler yapıcaz daha öncede belirttim şuanda sadece bir cafe ve bilardo salonu bir durak olarak düşünün canı sıkılan hoş vakit geçirmek isteyen sohbet ve bizi görmek isteyen arkadaşlar tarih belirtmeksizin hergün uğrayabilecekleri sabah 9 dan akşam 11 duruma göre 12 ye kadar takılılnabilecek durumdadır ama ilerki tarihlerde motorcular için farklı bi konsept oluşturacağız tabiki oradaki gelişmeleri bu topik ten hergün bilgi akışını sağlayacağım sevgiler saygılar
NACİ kardeşimiz mekanı dün teslim alacaktı.tabi biraz tadilat dekarasyon işleri de olacaktır mutlaka ve biz motorcular için tabikii kendisi içinde güzel bir m.t köşesi yapacakmış.yani uzun lafın kısası kendi mekanınız gibi rahat rahat oturabileceginiz eşinizi dostunuzu götürebileceginiz bir mekan yapma çabasındalar.tabikii bizim köşemiz [[[[[[[[[[[ÖZELLL]]]]]]]]]]]]
Aman abi kaldırdım Ayagımı.
bende hep o Fazer a bakıp bi ahh çekerim![]()
Aman abi kaldırdım Ayagımı.
bende hep o Fazer a bakıp bi ahh çekerim![]()