İzmir de Motorcu Olmak

onu bunu bilmem şuan türkiyede tek yaşamak istedigim şehir izmir. Her sene izmirde bulunurum ve her dönüşte içimden bir parça izmirde kalır. (yakında buralara getirecek birşey kalmayacak hepsi izmirde olacak:mrgreen:)

İzmirin sadece sahilini koskoca bir şehire degişmem. trafigi ise diger büyük şehirlere göre daha sakin ve en önemlisi insanları. Gerçekten çagdaş insanları var. Kültür seviyeleri diğer şehirlere göre yüksek .Bunları laf olsun diye söylemiyorum inanın yaşadığım olaylardan çıkardığım dersler.

Bu arada söylemeden yapamayacagım .İzmirin kızları ile çirkinlik kelimesi iki zıt yönlü mıknatıs gibi bir araya gelmesi çok zor:mrgreen:

son olarak söylemek istedigim iseI LOVE YOU İZMİRRRRRR:salut:

En dip not: İzmirliler şimarmayın heeee:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper abi asfalta bak saçını tara demişsin lakin :)
mz ci kardeşin özledi bile seni şimdiden inşallah geldiğimde görüşmek nasip olur, sevgiyle kal. şehir güzel lastikler güzel kızlar güzel deniz güzel hava güzel (havası yazın rezil itiraf etmeliyim :)) umarım sen de güzel yıllar geçirirsin orada :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi asfalta bak saçını tara demişsin lakin :)
mz ci kardeşin özledi bile seni şimdiden inşallah geldiğimde görüşmek nasip olur, sevgiyle kal. şehir güzel lastikler güzel kızlar güzel deniz güzel hava güzel (havası yazın rezil itiraf etmeliyim :)) umarım sen de güzel yıllar geçirirsin orada :)

Ne yalan diyim bende özledim.....

Benim oğlum nasıl...Ona iyi bak..... Özledim keratayı.......

İzmir çok güzel.....Sıcağına rağmen çok güzel.... Hadi hepiniz taşının buraya...:p

vallaa ben izmir polislerinden çok çekiyorum şuan bilenler bilir ah ahhhhh :(:( ters birine denk gelirseniz affetmiyor vallaa :(:(

ben devamlı kask taktığım için bilmiyorum takmayanları ne derece denetliyolar ama kasklı bi şekilde 2 kez durduruldum ve evrak kontrollerinden geçirildim 1 ay içinde acaba bende mi bi şanssızlık var annamadımki Allahtan her şeyimiz tam ben burdan bunu söylemeden çıkamıcam I LOWE İZMİRRRRRR

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Polisi daha doğru dürüst görmedim bile.... Bir kaç kere gördüm onlarda kasksızlara birşey demiyordu çankayada.....

Sıcaklardan saklanıyorlar galiba polisler......

ahhh ahhhh guzel izmirimi hicbirseye degismem o bitanedr benim icn iyi kotu herseyimi onunla paylastim 19 uma kadar o yetistirdi beni bakalim bundan sonra ayrilik ruzgarlari esecekmi acaba ben ondan korkuyorum iste ayrica tifosi yazi cok guzel paylasim icin tesekkurler

GKN

tüm mesajları okumadım ama
çok ilginç yorumlar vardı
sanki izmirden deilde, kayıp şehirlerden bahsediyoruz:)
kask meselesine gelince istanbuldada çok görmüyorum takan
polis meselesine gelince 5 yıldır kimse beni çevirmedi, bende şehir içinde kısa yolculuklarda pak kask takmam..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeni geldik.... Bizim için geçen yıllar kayıptır.....

Bak ne güzel uydu...Kayıp şehir atlantis meğer izmirmiş demek......:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abı bı ara hiç görunmuodun nette falan...dedım herhalde ızmıre gıttı.....
gıtmıssın .....ınsallah hayırlısı olur abı...k.i.b ....

Sevgili alp_tunay İzmirimize hoşgeldiniz.:rendeer:
Eğer iyi bir gezginseniz 2-3 senede motorunuzun ömrünü tüketebilirsiniz İzmir de.
Hele bir de gözünün üstün de kaşı var deyip gezerseniz düşünmek dahi istemem.:queen:

arkadaşlar ben izmirde oturuyorum ne yazikki butür olaylar oluyor bence kaskın ne anlama geldigini bilmedikleri için takmıyorlar kimi insanlarda polis ceza yazmasın diye takanlar var ama hayatlarını düşünerek takan arkadaşlar çok az

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Alp sakın Manisa'yı görme.

Beni sırf 35 plaka,kasklı ve montlu olduğum için şüphelenip polis durdurdu.

Ben de kendisini bir güzel fırçaladım. Haklısın dedi şaşırdı kaldı.

15 gündür İzmir deyim.... Bir çok garip olaylara şahit oldum.....Ya da bana garip geldi.....

1- Hiç bir scooter sürücüsü kask takmıyor..... Daha takanı görmedim.....:pr:

2- Diğer motorcuların da %90 kask takmıyor.....

3- Ve ilginçtir ki polisler de birşey demiyor....:pr::pr:

Ankarada adım başı polis kask soruyordu...Buna rağmen bazen bende takmıyordum.... Halbuki burda sormadığı halde kafamdan çıkarmaz oldum....:p

Kuralına uygun motor sürene daha rastlamadım.... Rastlarsam inanın tebrik edeceğim....

Şu da dikkatimi çekti.....Scooterlar genelde hep çinli.... Presto diye bir marka...Vallahi daha yeni gördüğüm ne markalar var şaşarsınız....:)

naber lan içgüveysinden hallice...:p

presto ne ki...Kütahya Uşak Manisa Salihli vs gezersen oralarda YUKİ daha menşur...bu Çinliler zaten Anadoluda alıcı buluyor...nedeni tamirciler tanıdık...hepsi birbirleriyle komuşu...Himmet Dayı modeli...mala kefil oluyolar...sonra yine tamire kendilerine geliyorlar...:p

Kampana kafa İzmire geldin kurtuldun o Bozkır çorak Güneşin bile nefret ettiği topraklardan...hayırlı olsun bakem...:rendeer:

kibinizi sevsinler....vay ayu alp vay...kendine iyi bakmı o...ah msn gencliği ah...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lan olm...2 gündür motora binilmiyor...Sanki saç kurutma makinesi tutuyorlar ..... Bu ne sıcak yaaaa....

Bide demezlermi püfür püfür serin serin ne güzel motora binmek....:pr:
Resmen kavuruyor.....

sanki Angarada esiyomuydu...Allahın ozkırı...bari kordonboyuna git al hanımı gez daha ne istiyon...Konak eser ...

DÜn izmirde sıcaktan ölüyordum nerdeyse:p 4 mevsim motora binilmez orada. Yaz hariç her mevsim binilir:p

Gölgede 40 derece sıcaklık vardı saat 18.00 da.

Bugün konyaya geldim gece cam açık uyuyamadım serinlikten:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Az önce ordaydım...Ora daha beter..... Taa inciraltına kadar gittim....Elcekler ateş gibi.....Tutulmuyor kanka....

Küresel ısınma burdanmı başladı ne......:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar