İzmir de Motorcu Olmak

İzmir'in herşeyi farklıdır, yaşam da daha rahattır burada, daha az stres vardır.
-t

Moderatör (forrap)
tifosi,çok güzel yazmışsın.Bazı yerlerde realizmden biraz da olsun uzaklaşılsa da yazın çok güzel ve betimlemelerle dolu.Eline sağlık...

forrap ne de olsa İzmir'i övmek adına yazılmış bir yazı.. Kendi yazım değildir, alıntı bir yazıdır ama kaynağını bilmiyorum.. Güzel bi yazı olduğunu düşündüğümden paylaşmak istedim.. :)

tifosi imzanı gördüm mü nickini gördüm mü kalbime ağrılar giriyor :mrgreen:

hayırdır dishy, transalp hayranı olduğunu biliyorum, ama nickimden ne istiyorsun :)

bak senin için imzamı göstermiyorum :)

Ay çok mersi, bi de profilinde ki motosikleti kısmıyla oynasana :mrgreen: :p

tofisi arkadasım yazı süperdi.acayip güzel.iyi ki İzmirliyiz.

"tifosi" olacakmış özür dilerim,heyecandan.:)

Son düzenleme:
o kadar da değil dishy, kusura bakma o resimle oynayamam. Çünkü Transalp imi çok seviyorum... :)

valla izmir de sana öyle denk gelmiş alp bende senin dediğin gibi bir sürü kasksız görüyorum ama kasklıda çok görüyorum. Asfalt ise ayrı bir olay alışman lazım. neyse elbet yollarda rastlaşırız bir gün. beni kaskımdan tanırsın siyah bir chooper ve bembeyaz bir kask. hatta üzerimde mont bile vardır.

İyi hiç bir şeyle karşılaşmadın mı yav sende :p Eee Ankara dan buraya hizmet böyle geliyor ne yaparsın:) Her gün bizim sokaklarımızda milletvekilleri gezmiyor.
Ama İzmir çok güzel şehir,Ankara da bulamadığın bir çok güzel şeyi yine burada bulacaksın.Gece canın sıkıldığında bir Balçova yap,İnciraltı na kaç,kafam biraz daha sakin olsun diyorsan Göztepe tarafına git,anlarsın ne demek istediğimi.Hafta sonu da sıkılırsan aç gazını 50-60 km sonra denizdesin :) Ve dört mevsim motosikletine biniceksin hemde çok çok rahat bir şekilde.karıyok,buzu yok kış gibi kışı yok...Tam motosiklet şehri.

Len sokakta milletvekili dolaşsa nolcak yaaa hahahaaa sana bi faydasımı var Forrap ım Tuncerim

ALP bizim ekipde kask takmayanın ötesinde böyle manyakları bulabilirsin.KAsk falan hikaye.hatta baz istasyonlarını bile sırtında taşıyan adam tanırım :rendeer::rendeer::queen::mrgreen:

Hatta Motorunda oltanın da ötesinde 24 saat sıcak su,snorket,asma kilit,zincir kilit,lehim makinası,kahve,şeker,ceylon çayı,fincan,portatif duş torbası gibi alet edevatları taşıyanlar da var DEĞİL Mİ MURAT ABİİİİİ (değil diyormuş ne bozulurum ha!!!)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazın çok güzel tifosi.... Eline sağlık.. Her ne kadar sen yazmasan da paylaşımın için teşekkür....

Evet dişicik..İş icabı göçtük buralara....

alpt_tunay selamlar....izmire gelmeniz umarım sizin için istediğiniz gibi sonuçlar getirir....

Ankaradaki uygulamaları bilmediğimden uygulama konusunda yorum yapamıyacagım ama kask konusunda istediğimiz kadar çalışmalar yapalım yine takmayanlar olacaktır....

İzmir motosiklet sayısı bakımından sonra Antalyadan sonra ikinci sıradadır.Antalyanın da turizm olayını düşünecek olacak olursak prorofyonel motorcu sayısı izmirde ankaraya göre fazladır burda 12 ay motosikelte binebilirsiniz bunun etkisi çok fazla...

tanısmak dileğiyle...kazasız belasız

son sözü ben söyleyeyim yine

şansa değil bilgiye guvenin....:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok canım, ne özlücek :mrgreen::p

Biz de sana alışmıştık Alper abi :pale:
Bi İzmir'e sattın bizi :salut:

Satmak mı?....Aşkolsun size.....

Hem motorları birer birer satıyosunuz bana sattın bizi diyosunuz.....

Toplanın bir grup gelin İzmire.... Bi kamp yapalım .....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar