Dominos pizzadamı çalışıyordu bilmiyorum ama atatürk mahallesi yüzüncü yıl karakoluna yakın oturuyordu.ozan'la samimiyetim yoktu ama bizim mahallede oturuyordu.salı günü döndüm denizliden ve o zaman öğrendim zaten kazayı.daha dataylı bilgi sahibi değilim bende.acaba o linki bulabilirmisin bana bide ben bakayım.
mehmet dün bikerboy35 arkadaşımız yazmıştı
aksam aksam canınızı sıkmak ıstemem ama bugun bornovada bı kaza gordum 20mılyonluk kasklara ve onları uretenlere etmedıım kufur kalmadı
bıtane pızzacı dolmusa arkadan carpmıs o kaskın halını herkes gormelıydı param parca olmus gazete gıpı dağalmıs gıtmıs polıs geldı benım elımde kaskı gordu bak ıste ya dıy0o kask bu alıyonuz 20 mılyonluk kaskları boyle dağalıyolar ıste neyse hastayı ambulansa koyarken yardım ettım sedyeye kaldırırken falan ınsallah onemlı bıseyı yoktur durumu baya bı cıddıydı... DOMİNOS PIZZA bornova suğbesınden motorcu bı arkadas SAİT adındaydı yalnıs hatırlamıyosan tanıdık bırılerı varsa bılgı verırse sevınırım... herkese ıyı geceler allah rahatlık versın..
linki bu http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/26670-[izmir-mt]-81.html
Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun