izmir bornovada üzücü kaza (ozan arkadaşımızı kaybettik)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offfffffffffff allah belasını versin şu arabaların :mad:

arkadaslar nefsinize sahip cikin biseyi yapmadan once kendinize sorun eger bisey olmaz derseniz ozaman kesinlikle yapmayin eger suphe varsa yapmaktan kacinin istanbul trafigini herkes biliyor sizin hataniz olmasada oto suruculerinin hatasi yuzunden sizde gumburtuye gidebilirsiniz lutfen daha dikkatli olalim
kontrolu elden birakmayalim merhuma Allah rahmet eylesin yakinlarinin basi sagolsun

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır dilerim.Çok gençmiş kendisi.Gerçi takdirin yaşı olmaz ama...
Şairin dediği gibi;Ölüm Allahın emri,ayrılık olmasa.Arkadaşlar nolur dikkat edelim.Babamın bana bir öğüdü vardır.Trafikte asla güvenliğini başkalarının eline bırakmamalısın.Başka kötü haber duymamamız ümidi ile.

Mersin İl Temsilcisi
ölüm haberleri tam da azalmaya başlamıştı.
allah rahmet eylesin...
korumalı kullanmak kadar takip mesafesini de iyi ayarlamak lazım....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin,Sevenlerine Sabırlar Versin
genç yaşta...
:pale::salut:

allah rahmet eğlesin toprağı bol olsun.Ailesinin ve arkadaşlarının başı sağolsun.

abi şuanda moralim çok kötü ozan motor almak istiyordu ve bende ona motoruma alıp gezdirdim ve benim motordan aldıştı ve şuanda kendimi suçlu hissediyorum. ALLAH rahmet eylesin :pr:

vay be...bir dostumuz dahamıvefat etti...Allahın rahmetine kavuşur inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum.

kardeşimize Allah(CC)dan rahmet;Yakınlarına ve bizlere sabr-ı cemil niyaz ederim.

allah tan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim mekanı cenet olsun saygıyla anıyoruz.

çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin bu haberlerden ders alıp daha dikkatli olmalıyız arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar