izmir bornovada üzücü kaza (ozan arkadaşımızı kaybettik)

foruma uzun bir süredir girmiyordum 19 yasında motor tutkusu olan gecn bir arkadasimizin vefatını duymak cok aci verici :salut:

Arkadasın üzerinde koruması yokmuydu ? Ehliyetini yeni mi aldı ?

Kaskı varmış ama diğer koruma ekipmanları varmıydı bilmiyorum.Ehliyetide var diye biliyorum.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
mehmet sende kayboldun ortalıktan gel toplantılara bi görelim seni

Aykut abi malum denizli'ye gidip geliyorum sürekli.Denizliden salı günü döndüm.Haberide gelince aldım zaten.Bayrama tekrar gidecek gibiyim denizliye.İnşallah bayrama kadar bir toplantı düzenlenirde katılırım aranıza.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

mehmet valla okudum içim gitti. duymuştum bornovada kaza olduğunu ama bana kim olduğunu söylememişlerdi durumu iyi demişlerdi. Gencecik bir arkadaşı daha kaybettik. allahtan rahmet yakınlarına da sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. yakınlarına allah sabır versin üzücü :pale:

ALLAH rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin :pale: Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun...

---
Mehmet,arkadaşın dominos pizza elemanı felanmıydı ? Bir arkadaş geçen gün forumda bahsetmişti,o o arkadaş mı ?

allah rahmet eylesin. yakınlarına ve sevenlerine allah sabır versin. bende arakadaşımı kaybetmiştim motor kazasında daha 20 yaşındaydı oda. lütfen arkadaşlar dikkatli olalım.

Allah rahmet eylesin :pale: Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun...

---
Mehmet,arkadaşın dominos pizza elemanı felanmıydı ? Bir arkadaş geçen gün forumda bahsetmişti,o o arkadaş mı ?

Dominos pizzadamı çalışıyordu bilmiyorum ama atatürk mahallesi yüzüncü yıl karakoluna yakın oturuyordu.ozan'la samimiyetim yoktu ama bizim mahallede oturuyordu.salı günü döndüm denizliden ve o zaman öğrendim zaten kazayı.daha dataylı bilgi sahibi değilim bende.acaba o linki bulabilirmisin bana bide ben bakayım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ozan kardeşimize allah rahmet eylesin ailesine,yakınlarına ve sevenlerine dayanma gücü versin.

:pr:Allah'tan kendisine rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.hepimizin basına gelebilir.lütfen biraz daha dikaat.olayı tam bilmiyoruz ama hadi Ozan takip mesafesini ayarlayamadı diyelim peki ya arkadsından gelen araba!!?tabi nasıl olsa "önündeki motor sıkıstır cekilsin kenara gitsin"di mi!!!

Allah rahmet eylesin.. :pale:
Mekanı cennet olsun. :salut:
Genç bir arkadaşımızmış.. :pale:

asm

Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar diliyorum

Allah şu meletin üstünde kaza göstermesin(amin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar