izmir bornovada üzücü kaza (ozan arkadaşımızı kaybettik)

2 gün önce motorsiklet kazası yapan ozan arkadaşımızın yoğun bakımda yattığı haberini aldım.Olay şöyle gelişmiş: önde seyreden aracın ani fren yapması sonucu ozan arkadaşımız motorsikletle öndeki araca vurmuş ve arkadan gelen diğer araç ozan arkadaşımızın motorsikletine çarpmış.dün öğlen yoğunbakımda şuru kapalı yatan ozanın hareket ettiği haberi geldi ve azda olsa sevindik ancak bu sevinç akşama kadar sürdü.gece ozanın vefat ettiğini öğrendik.sabah camiden gelen sela sesini duydum ve iyice dinledim.ozanın selasıydı bu ve o kadar kötü oldumki.ozan arkadaşımız benimle yaşıttı yani 19 yaşındaydı henüz.arkadaşlar lütfen motorsiklet kullanırken çok dikkatli olalım.buradan ozana allahtan rahmet,ailesinede baş sağlığı diliyorum. :salut::salut::salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.......:salut:

Çok üzüldüm arkadaş :salut:
Bayram öncesi bari böyle üzücü bir haber almasydık.........................
Allahtan kendisine rahmet geride kalan tüm sevenlerine de sabır dilerim.
Mekanı cennet olur inşallah.
Dikkat,Dikkat bir daha Dikkat arkadaşlar. Ne olur mümkün olduğunca uzak durun araçlardan.

Gitti gencecik bir can daha. Yazık. Mekanı cennet olsun. Söz söylemek çok yavan geliyor artık bana bu ölümlerde.

Allah rahmet eylesin. Arkadaşlar çok dikkatli olun ne olur.. Bende dün araca çarpıyodum aynı şekilde ani fren yaptılar önümde ve karşı şerittende araç üstüme kırdı. Araca çarpmamak için sağ tarafa attım kendimi iyikide yapmışım yoksa arkadaki araç çarpabilirdi banada.
Lütfen takip mesafenizi koruyun motosikletlerle de arabalarla da...
Tekrar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Tam kaza haberleri son buldu derken inşallah bu son olur diyorum...

yine mi yaa...offf her gün bi ölüm haberi gecenlerde konyaadan akif.bugunde bu haber....son bir sene içerisinde okadar cok ölüm haberi okudum ki. etrafımdakileri ikna etmek hergecen gün zorlaşıyor. Motosiklete ve motosikletlilere olan dikkatsizlik yüzünden çok arkadasımızı kaybettik sanırım daha da kaybedecceğiz...:(

Allah rahmet eylesin,yandı anacığının yüreği.Allah kimseye evlat acısı vermesin...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
mehmet sende kayboldun ortalıktan gel toplantılara bi görelim seni

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesın yakınlarına sabır eylesın,nur ıcınde yattsın.olumu hakketmeyen bır kardesımız daha aramızdan ayrıldı.

Allah rahmet eylesin..Böyle üzücü haberleri duymamak ümidiyle..

Allah rahmet eylesin kalanların ve ailesinin başısağolsun....

Mekanı cennet olsun,yine gencecik bir arkadaşı kaybettik.Geride kalanlara sabır,bizlere biraz daha dikkat...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin:pale:

cok üzüldüm

foruma uzun bir süredir girmiyordum 19 yasında motor tutkusu olan gecn bir arkadasimizin vefatını duymak cok aci verici :salut:

Arkadasın üzerinde koruması yokmuydu ? Ehliyetini yeni mi aldı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar