izmir bornovada üzücü kaza (ozan arkadaşımızı kaybettik)

Dominos pizzadamı çalışıyordu bilmiyorum ama atatürk mahallesi yüzüncü yıl karakoluna yakın oturuyordu.ozan'la samimiyetim yoktu ama bizim mahallede oturuyordu.salı günü döndüm denizliden ve o zaman öğrendim zaten kazayı.daha dataylı bilgi sahibi değilim bende.acaba o linki bulabilirmisin bana bide ben bakayım.

mehmet dün bikerboy35 arkadaşımız yazmıştı

aksam aksam canınızı sıkmak ıstemem ama bugun bornovada bı kaza gordum 20mılyonluk kasklara ve onları uretenlere etmedıım kufur kalmadı

bıtane pızzacı dolmusa arkadan carpmıs o kaskın halını herkes gormelıydı param parca olmus gazete gıpı dağalmıs gıtmıs polıs geldı benım elımde kaskı gordu bak ıste ya dıy0o kask bu alıyonuz 20 mılyonluk kaskları boyle dağalıyolar ıste neyse hastayı ambulansa koyarken yardım ettım sedyeye kaldırırken falan ınsallah onemlı bıseyı yoktur durumu baya bı cıddıydı... DOMİNOS PIZZA bornova suğbesınden motorcu bı arkadas SAİT adındaydı yalnıs hatırlamıyosan tanıdık bırılerı varsa bılgı verırse sevınırım... herkese ıyı geceler allah rahatlık versın..

linki bu http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/26670-[izmir-mt]-81.html

Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun

gerçekten üzücü bir olay genç bir arkadaş yazık olmuş dikkat edelim motosiklete binerken yollardaki şehir eşkiyalarına, bir motosikletli gördümü üzerine süren yol vermeyen sıkıştıran tehlikeye düşüren böyle şerefsiz, saygısız insanlıktan bi haber araba kullanıcıları olduğu sürece hiçbirimiz yollar güvende değiliz ailesinin başı sağolsun.

allahım ya 19 yaşında daha gencecik fidan. ne olacak bizim halimiz? keşke bunlardan bi ders çıkartsakta çok çok çok daha dikkatli ve bilinçli olabilsek!!! arkadaşlar koruma olayında çok dikkatli olun sonuçta hiç bir can 2bin ytl lik korumaya denk gelmiyor. o yüzden korumasız sakın binmeyin kazayı siz yapmazsınız ama size yaptırırlar.

arkadaşımız için çok üzüldüm allah rahmet eylesin ve geride kalanlara allah sabır versin :salut: :salut: :salut:

Adana İl Temsilcisi
gencecik arkadaşıma allahtan rahmet.kalanlara ve ailesine de sabırlar diliyorum.

Okudum arkadaş sait yazmış kazayı yapanın ismine.Ama oda isminin sait olduğuna emin değil.Aynı olaymı bilmiyorum...

Arkadaşlar kaza bornova pazar yerindeki diş hastanesinin orada olmuş.Motorun markası kawazaki'ymiş.Ozan'ın vücudunda hiçbirşey yokmuş ancak beyinciği ağır hasar görmüş.Ve söylenenlere göre motorsikletin kadranı 110 km/h hızda takılı kalmış.Şu anda öğrendiklerim bunlar.Tekrardan ailesine sabır diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
19 yaşında!!!! Yazık, daha çocukmuş. :pale:

Çok acı bir olay,ALLAH rahmet eylesin;ailesine de sabırlar diliyorum...

mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin başımız sagolsun:salut:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok üzücüüü :salut:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin:pale:

Allah rahmet eylesin demek son cümle :pale:

Annesi ne haldedir kimbilir :salut:

Offff :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar