lancelot35' Alıntı:arkadaşlar 2gündür siteye giremiyordum.bu arada ebru ve emreye misafir perverlikleri için tşk ler.ebru ben enyakın zamanda istanbul a emreyi motorumla ziyaretegidecem haberin olsun :flower: :flower:
gerçekten çok güzel bir geziydi.tam bir motor arkadaşlığı mükkemeldi..
lancelot35' Alıntı:arkadaşlar 2gündür siteye giremiyordum.bu arada ebru ve emreye misafir perverlikleri için tşk ler.ebru ben enyakın zamanda istanbul a emreyi motorumla ziyaretegidecem haberin olsun :flower: :flower:
gerçekten çok güzel bir geziydi.tam bir motor arkadaşlığı mükkemeldi..[/quote
ayvayıkta elimizdenden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık umarım herkez memnun kalmıştır bir kusurumuz oldu ise affola :rendeer:
ya sacit arkadaşım uzak durya :santa: istanbuldanda emremdende uzak dur bitirdin yaktın bizi arkadaşım yaaa![]()
motorun ayrı sen ayrı emrenin dilinden düşmediniz
yok arkadaşım emre taşındı istanbuldan bir daha izmirede gelmeyecek o şimdi papuayeniginede telefonu ve adreside yok kayboldu emre bulunamıyor anlaştıkmı yok işte yok![]()
Evet arkadaşlar mükemmel bir geziydi herkesin tadı damağında kaldı emre ve ebruya çok teşekkürler ve tabiii katılan yoldaş olan gurubun demirbaş larına da çok çok teşekkürler hadi bakalım beklediğiniz resimler benden size......... kankamın makinesinden![]()
ilk toplanma yerimiz soğukkuyu mevkii türk petrol önü herkesin gözünde bir mahmurluk çay olsada içsek bakışları :cherry: ve hemen kendimizi yan taraftaki cafeye atıyoruz 2 dk. da masa attık dışarı organize bir ekibiz vesselam
biraz büyük olmuş resim ama idare edin arkadaşlar
çaylar içildikten sonra yola çıkma vaktidir artık deyip at şey pardon araç bin komutuyla hazırlığa başladık
şu ayakta duran robokop kılıklı uzun montlu küsel bayan benim artçı![]()
sacit kardeşim 2 numaralı bakışını yapmış ehe heeheheeeheh tamam kanka yamaha viragon var napalım cengiziminde olacak bi gün![]()
bu kardeşimi biliyosunuz zaten kendisi tanınmış bir simadır ünlü şöhretli kızların yeni sevgilisi :cherry:
sonunda yola çıktık :king:
ekibin can simidi güvenlik aracı çekici kurtarıcı kısaca apv41 ve egelimin devriye aracı :cherry: dönüşte bazılarının işine yaradı :sunny:
ilk mola yerimiz olan aliağa ilçesine vardık nerede duralım diye ufak bir fikir alışverişinden sonra bir dinlenme tesisine dalıveriyoruz
malesef bekçi köpeği nden yana şanssız bir gurubuz tam hah işte aradığımız bekçi köpeğini bulduk budur abi artık motorlarımız güvende demiştik ama resimdende anlaşılacağı gibi bu köpek fazlasıyla uysaltesisi götürseler abiler yardım edeyimmi diyecek :cherry:
çay zamanı :cherry: tavşan kanı çayları söledik beklerken bir taraftan kankam cengiz de yengeye hesap veriyor tamam hayatım yoldayız hayatım tabi hayatımbakmayın böle durduğuna çok kazak maço bir erkektir hee
![]()
tekrar yola koyulduk.......... resimlerin devamını yarın sabah ekliyecem arkadaşlar içiniz rahat olsun :king:
erkan keaway süper sport 1100 ile otobüse sağdan sol çekerek yolculuğumuzun en actıon lu anlarını yaşatıyor bize![]()
çok fazla resim var arkadaşlar hepsi birbirinden güzel onlarıda yarın sabah atıcam sayfaya ben yatıyom artık :king: