egelim' Alıntı:stella arkadaşım kenan abi senin için kötü bişey söylemediğinden eminim çünkü pazar günü gezi de bile bize senin kadar iyi biri olduğunu çok iyi bir artçı olduğunu anlatmıştı ve senin yapmış olduğun gezilerden de bahsetti artçılığını çok iyi yaptığını bize kenan abi söylei eğerki seni üzmek isteseydi herhalde bize de seni kötülerdi diye tahmin ediyorum ama yinede kendin bilirsin işallah cumartesi gün kü toplantıda sizi barışmış olarak görürüz hepiniz k.i.b.
APV41' Alıntı:stella öncelikle geçmiş olsun biz haberi pazar günü aldık hemde az önce kendinizce haklı sebeplerden tartıştıgın seni dilinden düşürmeyecek kadar çok seven arkadaşın kenan dan bana kalırsa ( yine siz daha iyisini bilrsiniz )bu tür küçük tatsızlıklar aramızda çözülebilir sayfadaki arkadaşların bizim hakkımızdaki düşünceleri yanlış noktalara kaymaması için bu tür şeyleri kendi içimizde çözelim stella sanırım yorgun ve geçirdiği küçük aksilikten ötürü gergin c tesi toplantıda bu konunun tatlıya bağlanacağına eminim eğer çözülmezse bende motoruma mazot doldurmazsam ne olayım
yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
sizleri buradan takip edeceğim bundan sonra
One_Way' Alıntı:Stella demişki:
yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
Bu tartışma her yönüyle bu gruba iyi örnek teşkil etmiyor. Kişilerin burada şahsi diyaloglar için değil grubunu bütünü için bulunduğunu düşünüyordum. Stella kardeşim sen böyle bir tavırla tüm grubu es geçmiş oluyorsun. Umarım kararın hayırlı olur..
egelim' Alıntı:bence toplantılarda bizimle olmaman benim şahsi görüşüm bizleri sevmediğin anlamına gelir bizler her zaman birbirimizle iç içe olmalıyız bence biz seni aramızda görmekten zevk duyarız ve seni bir kere görmeme rağmen sohbetin çok canı yakındı ve yüzün hep gülüyordu aramızda böyle bir kişiyi ben hep görmek isterim :rendeer: :bounce: :king:
stella' Alıntı:yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
size şimdiden iyi toplantılar - iyi geziler :rendeer:
forrap' Alıntı:stella' Alıntı:yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
size şimdiden iyi toplantılar - iyi geziler :rendeer:
Herşeye eywallahda bu olmamış...Hem tanıdığım herkezle tanıştığım için (İzmir) çok memnunum diyosun hemde sadece 1 kişi için hiç bi toplantıya katılmıycam diyosun bu olmadı işte...Bizimle tanıştığına memnun olduğunu söylüyorsun peki neden toplantılara gelmiyeceksin ki sen kenana,bende misal tarık a kırıldım gelmedik o başkasına o başkasına olmaz öyle hepimiz dostuz aramızda kırgınlıklar olur bunu bütün gruba mal edemeyiz...