Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben şimdidien bir kişiyi kesin ayarladım bu kişi one way kendisi çok iyi birisi ve daha motor a tam alışkın birisi olmamasına rağmen yinede bizlerle buluşmak için alsancak a gelecek ben bu cesareti bizler için gösterdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum ve sizlerin de aynı cesareti göstermenizi bekliyorum
sola arkadaşım gidilecek yer zaten belli cumartesi atatürk lisesi önünde buluşcaz ve ordan da kordonda sahil de güzel bir yerde oturcaz.Bu gidilcek yeri neden hepiniz bu kadar sorun ettiniz anlamadım hele bir araya gelelim de bakarız bunlar kolay şeyler
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özgürcüm kankam yeni motorun hayırlı olsun enduro alıcam demiştin allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim sabırsızlanıyorum bakiim nasıl motorun :cherry:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada akşam toplantı işi ok. de aramızda oruç tutan arkadaşlar vardır sanırım gezi işi yaş gibi geliyo niyetli arkadaşlar geziye gelmezler beni soracak olursanız ben iyi niyetliyim :cherry: