İZMİR 08.10.2005 CUMARTESİ TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izci gurubu na üye gibi hissettim kendimi :queen:

izci den ne farkımız var gittiğimiz yerde iz bırakmadıkmı ( bakınız gezi resimleri )ve kalplerdeki sıcaklık yüzlerdeki mutluluk

Ya arkadaşlar gezi konulu topic'leri okuduğumda herkezden mutluluk memnuniyet mesajları oluo merak ettim şimdi İZMİR TAYFASININ gezilerini.
Ben bi kere Asya Motor'un gezisine katıldım çok zevkliydi bir sürü motor çok zevk almıştım yani az çok biliom motorla gezmeyi inşallah bi dahaki sefere gelirim ve sizinle tanışırım "APV41" ile tanıştık ama diğerleriyle tanışmadım
"APV41" bu arada senin motor benziklikte yürütmesinler de motoru dikkat et ha :flower:

herkeze reklam ettin yürütürlerse senin yüzünden olacak millet şimdi benzinlikleri dolaşıyor herkezi zahmete soktun bak istersen yeride söyle aramasınlar bende anahtarın yerini söyleyim benim pittbull la rotweillerin kulubesinde hadi kolay gelsin

Motor isteyenlere duyrulur Karabağlar'da ki BP'de bir adet Mondial ZAT150 bulunmaktadır. Ama dikkat edin BP'de köpekler war :flower:

İşte bu mudur budur izmir grubu artık birden fazla çiçeğe sahip stella artık yalnız değil ve asyaa kardeşim apv41 abim sadece 2 tane köpekle mi koruyor sandın sen motorunu bir de orda lazer ışınları var dansöz asena gelse geçemez abicim :king: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar