İyi Cg egzozu önerisi

TK 03 için alacağım sesi iyi olsun istiyorum
Dün motoru katalizör boşaltmaya götürdüm 800 TL para istedi ben de az daha koyarak egzoz alırım dedim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Egzozcu tayfa doluşmuş foruma hepsi anlaşmış gibi konular açmışlar. Rahatsız etmeyin milleti, arkanızdan ana avrat kayıyorlar haberiniz olsun.
bir de marifetmiş gibi katalizör boşaltma moda olmuş galiba. O katalizör orada niye var düşünseler keşke ikinci katalizörü de eklemek çok masraf çıkarır mı mümkün mü diye araştıracaklarına hem çok ses yapalım hem havayı da kirletelim zaten dünyanın havası bozulmuş iyice bozalım diyorlar.

Katalizör sökenlere bakışı toplu taşımada içeride sigara içene bakışımla aynıdır. Egsozu daha sesi hale getirenlere bakışım da metroda telefonda dış hoparlorden son ses keko rap müzik açan tas kafalara bakışımla aynıdır.

Hocam katalizör boşaltmamın sebebi TK larda kronik olması zamanla tıkanıyor kalitesiz olduğu için sesi iyi olsun derkende çok çıkmasını değil aksine normal çıkmasını kastetmiştim hata bende araştırdım TK lara Cg egzozu daha uyumluymuş orjinalden

Hocam katalizör boşaltmamın sebebi TK larda kronik olması zamanla tıkanıyor kalitesiz olduğu için sesi iyi olsun derkende çok çıkmasını değil aksine normal çıkmasını kastetmiştim hata bende araştırdım TK lara Cg egzozu daha uyumluymuş orjinalden
Lafım sadece size değildi, niyetiniz bu ise bildiğim cg egzozlarının lerin bir kaç modeli var, dediğiniz gibi gürültüsüz arıyorsanız alacağınız egzozda sessiz ibaresi olmasına dikkat edin, piyasada satılan egzozların çoğu kötü kalitesiz en temizi sesinin az olduğunu bildiğiniz bir cg modelinin orjinal egzozunu almanız, tabi onlar bir tık pahalı olur. Almadan satıcılara da sorabilirsiniz tabiki değiştirirken contayı da değiştirmeniz gerekiyor tek kullanımlık oluyor o. Son olarak konuyla ilgisi yok ama kuba sadece motoru üretiyor sonra parça bulunmuyor bulunsa bile fırsat bu fırsat kazık fiyattan satıyor. Örn: çin malı sizin motorun deposu nasıl 10000tl olabilir. Bildiğim kadarıyla başka motorunda olmuyor.

Lafım sadece size değildi, niyetiniz bu ise bildiğim cg egzozlarının lerin bir kaç modeli var, dediğiniz gibi gürültüsüz arıyorsanız alacağınız egzozda sessiz ibaresi olmasına dikkat edin, piyasada satılan egzozların çoğu kötü kalitesiz en temizi sesinin az olduğunu bildiğiniz bir cg modelinin orjinal egzozunu almanız, tabi onlar bir tık pahalı olur. Almadan satıcılara da sorabilirsiniz tabiki değiştirirken contayı da değiştirmeniz gerekiyor tek kullanımlık oluyor o.
Sorun değil dediğim gibi hata bende tam doğru yazamadım sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar