dalgalı gözlerden taksim...
bu şekilde benim ybrye binseler aha buraya yaziyom makina ortadan ikiye yarilir:queen::queen::queen:
sadece ben binsemde yarılılır ybr dediğin nedir ki1000 ytl vereyim peşin alım satımda bana ait son kararını ver =)
hacı makina yag yakmaya başlasin ozaman veririm
bi piston sekman atarsin uzun süre binersin sorunsuz![]()
yandık desene 1 litre yag benzınden daha pahalıya geliyo neyseki o zamana kadar su ile çalışan ybrler çıkargenede talipim
![]()
şaka yapiyorum ya ben bu makinanin yag yakmasini beklersem epeybi süre degişik motorlara binemeyecem demekmaksimum 40 bin km olunca sataram:
cc yükseltecegim ya apache yada cbf 150 alcam:queen:
az yaksın çok kaçsın dıyenlerdensın yani =) 25 cc için değermi=) al bi fazer kafa grenajı bağla ybr ye =)
meteabiyle ayni düşüncedeyim büyük makina büyük derthey gibi metehandro kendi gitti sözlri kaldi be
r:
Motosikletin çektiği çileye bak![]()
bu şekilde benim ybrye binseler aha buraya yaziyom makina ortadan ikiye yarilir:queen::queen::queen:
şaka yapiyorum ya ben bu makinanin yag yakmasini beklersem epeybi süre degişik motorlara binemeyecem demekmaksimum 40 bin km olunca sataram:
cc yükseltecegim ya apache yada cbf 150 alcam:queen:
o dedıgınız motor 1970 model olabılır ama gara java ıstersen bı 300 daha yukle banamısın demez..hem gıtmese napcak?