Işte Türk Mucizesi!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee hani kask takmamışlar:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kaska gerek yok orası sıcak yer :)

bu şekilde benim ybrye binseler aha buraya yaziyom makina ortadan ikiye yarilir:queen::queen::queen:

yandık desene 1 litre yag benzınden daha pahalıya geliyo neyseki o zamana kadar su ile çalışan ybrler çıkar :p genede talipim :p

şaka yapiyorum ya ben bu makinanin yag yakmasini beklersem epeybi süre degişik motorlara binemeyecem demek:p:pmaksimum 40 bin km olunca sataram::)cc yükseltecegim ya apache yada cbf 150 alcam:queen:

şaka yapiyorum ya ben bu makinanin yag yakmasini beklersem epeybi süre degişik motorlara binemeyecem demek:p:pmaksimum 40 bin km olunca sataram::)cc yükseltecegim ya apache yada cbf 150 alcam:queen:

az yaksın çok kaçsın dıyenlerdensın yani =) 25 cc için değermi=) al bi fazer kafa grenajı bağla ybr ye =)

Ben bu aileyi 2 sene önce Şoray ile Uzun Yolda programında da görmüştüm.Aynı motora aynı insanlar aynı şekilde binip portakal bahçelerine gidiyorlardı.Kadir bey o zamanlar 200 kilo bile yoktu yanılmıyorsam.Çocuk büyümemiş bile:queen:

vayyy vayyy vayyy yazık beee
abi bu motor çekilecek ne günah işlemişte bu isanlar bu motora işkence yapıyor. yazıkkkk.......::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche

o dedıgınız motor 1970 model olabılır ama gara java ıstersen bı 300 daha yukle banamısın demez..hem gıtmese napcak?

Motosikletin çektiği çileye bak :p

dili olsa da konuşsa :)

bu şekilde benim ybrye binseler aha buraya yaziyom makina ortadan ikiye yarilir:queen::queen::queen:

ayy kötü oldum sedat yaa şöle konuşma :salut: :salut: :mrgreen:

hacı bende öle yapcam. :) 30,000lerde satışa çıkarcam. o zamana kadar ybr250 parası biriktircez:)

o dedıgınız motor 1970 model olabılır ama gara java ıstersen bı 300 daha yukle banamısın demez..hem gıtmese napcak?

eskimez o motor varya :) römork takıyolar da bişey olmuyor 344kilo ne desin ona :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olsa olsa jawa mucizesi olur bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar