işte ben ve dedem :)

Modeli ve yaklaşık raiç bedeli nedir acaba ?

1952 model BMW R-51/3...
aslına bakarsan, bu tarz aletlere sağlıklı fiyat biçmek mümkün değil... net'te ufak bir araştırma yapmıştım. 3-5 bin ytl'ye satılık motorlar vardı ancak bunlar, ya tamamen modifiye edilmiş ve orjinalliğini yitirmiş, ya da ruhsatları mevcut olmayan aletlerdi... 99% orjinal olduğu iddia edilen motorların fiyatlarıda 12000 ytl'ye kadar çıkabliyordu... açıkçası, satmayı hiç bir zaman düşünmediğim için detaylı olarak ta incelemedim...

dostum yaşına göre çok dinç duruyor.Ama bişi sorucam koltuklar orjinal mi imitasyon mu?

her iki koltuk ta orjinal... yanlız sürücü selesinin döşemesini değiştirtmiştim, ama pek iyi olmadı:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel... yerinde olsam salonumdan çıkartmazdım :)

ınanılmaz bısı bu ya masallah nazarımız degmesın ıı gunlerde...

deden çok güzelmiş .....güle güle kullan
benim çocuklugumda babamın da vardı tek silindirli bmw si

UUUUU şahane yaaa harbiden cok güzel bakılmış bi motor kutlarım inş bi gün bahçeli ewlerde görürüm kş gmörülmeye değer :cat:

çok güzel bir dede bu ya maşallahı var bunun ş,imdi ne sesi vardır tın tın tın tın hastayım BMW lerin sesine hayırlı olsun güle güle kullan

Süper süper nazar değmesin o warya ne babanneler ne ananeler götürür o haliyle :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika..Bence hiç satma bu motoru..

Bende bir BMW meraklısıyım (hastasıyım) .. ben bunların beşik amartisörlülerini arıyorum. BMW R/50 5,90 lıklarını. gerçektende çok dayanıklı motorlar. ve Arkadışımızın bu motoru akü olmadanda çalışabiliyor. Manyetolu bir motor. 1952 teknolojisine göre bir teknoloji harikası. Ben bu güne kadar üç adet bmw restore ettim. çok para harcadım ve motorları harcadığım paranın hemen hemen yarı fiyatına satabildim. Şimdi o sattığım motorları görüyorum internette el yakıyor,. bence kesinlikle satma.

dedenin yaş 70 ama iş bitmemiş 8 lik delikanlılara bile taş çıkartır valla :) gerçekten çok diri duruyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar