İstanbullu birisi

Merhaba, ben istanbuldan oğuz, orta yaşı hafiften geçmiş biri olarak, belki fikir alış verişinde bulunur, bilmediklerimizi öğrenir, bildiklerimizide acizane aktarırız diyorum..

pazartesi (bugün ) saat 10:15 civari kadıköy moda yolu üzerinde kaldırımda bir kişi motosikletini( 2011 cbf 150 ) temizliyordu ( isminin salih olduğunu öğrendim : ) ) ben de usulca yanına sokuldum merhaba dedim :) , sosyalleşmek için motosiklet birebir gerçekten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz Oğuz Bey.Suzuki hayabusanın devri yükselirken aynı anda benzin göstergesinin ters istikamette alçaldığını gözlemlemek mümkünmüş.Doğru mu :cherry:

Hoşgeldiniz Oğuz Bey.Suzuki hayabusanın devri yükselirken aynı anda benzin göstergesinin ters istikamette alçaldığını gözlemlemek mümkünmüş.Doğru mu :cherry:

Merhaba kardeşim, malumunuz hayabusa 1300 cc yani ayaklarınızın arasında araba motoru kadar 197 Hp bir motor çalışmakta,:cyclopsan buna paralel olarakta iyi yakan bir motor tabii özellikle 8,000 devir dk üstü hayabusanın içinden bir hayabusa daha çıktığı için iyi benzin tüketiyor,:pale: ancak benzin göstergesinde o kadarda gözle görülür hızlı bir düşme yok, bazı videolarda bunu bende gördüm, bence bu durum kuvvetli ileri çekiş durumunda benzinin depo gerisine gelmesidir ki o zaman şamandra düşecektir, yada bir şamandra arızasıdır diyelim,:cat: ama ben fazla hız meraklısı değilim, zaten 200 km üstü süratte benzin göstergesine göz atacak pekte zaman olmuyor..:cherry:

Merhaba kardeşim, malumunuz hayabusa 1300 cc yani ayaklarınızın arasında araba motoru kadar 197 Hp bir motor çalışmakta,:cyclopsan buna paralel olarakta iyi yakan bir motor tabii özellikle 8,000 devir dk üstü hayabusanın içinden bir hayabusa daha çıktığı için iyi benzin tüketiyor,:pale: ancak benzin göstergesinde o kadarda gözle görülür hızlı bir düşme yok, bazı videolarda bunu bende gördüm, bence bu durum kuvvetli ileri çekiş durumunda benzinin depo gerisine gelmesidir ki o zaman şamandra düşecektir, yada bir şamandra arızasıdır diyelim,:cat: ama ben fazla hız meraklısı değilim, zaten 200 km üstü süratte benzin göstergesine göz atacak pekte zaman olmuyor..:cherry:

Mantıklı =}, hoşgeldin bu arada =}

Kocaeli İl Temsilcisi
avatar resmine bakaraktan pek te ufak motora binecek bir insana benzemiyorsun oğuz arkadaşım :) mesela ben hayatta bir hayabusam olsun istemem, zaten ıslak 35 kilo geliyorum 200 km den sonra beni bağlamanız lazım motorun selesine :) aramıza hoş geldin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar