- Konu Yazar
Merhaba, ben istanbuldan oğuz, orta yaşı hafiften geçmiş biri olarak, belki fikir alış verişinde bulunur, bilmediklerimizi öğrenir, bildiklerimizide acizane aktarırız diyorum..
Hoşgeldiniz Oğuz Bey.Suzuki hayabusanın devri yükselirken aynı anda benzin göstergesinin ters istikamette alçaldığını gözlemlemek mümkünmüş.Doğru mu :cherry:
Merhaba kardeşim, malumunuz hayabusa 1300 cc yani ayaklarınızın arasında araba motoru kadar 197 Hp bir motor çalışmakta,:cyclopsan buna paralel olarakta iyi yakan bir motor tabii özellikle 8,000 devir dk üstü hayabusanın içinden bir hayabusa daha çıktığı için iyi benzin tüketiyor,ale: ancak benzin göstergesinde o kadarda gözle görülür hızlı bir düşme yok, bazı videolarda bunu bende gördüm, bence bu durum kuvvetli ileri çekiş durumunda benzinin depo gerisine gelmesidir ki o zaman şamandra düşecektir, yada bir şamandra arızasıdır diyelim,:cat: ama ben fazla hız meraklısı değilim, zaten 200 km üstü süratte benzin göstergesine göz atacak pekte zaman olmuyor..:cherry: