istanbulda motosiklet uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor

bende otv yuzunden motoru erken almak zorunda kaldım. Ehliyetin ilk sınavına bu hasta sonu girecegiz. Ehliyeti almakta haziranı bulacak, su anda kararsızım valla kullansam mı kullanmasam mı??? Zor karar kaptırırsak yandık ama.... Genel olarak cevirmeler nerelerde arkadaslar bilgi verirlerse cok sevinirim.

oven' Alıntı:
Yaw bende haftasonu ehliyet sınavına motorla gidiyim rahat rahat diyodum ama bu polisler okulun kapısında da beklerlerse cümbüş olur oralarda heralde:p

Otobüste sıkıla terleye gidecez artık ümraniye ye kadar:silent:

Memleketimden manzaralar...

Ben geçen sene sınava girdiğimde okulun bahçesinde en azından 50 tane motor vardı. Aralarında bir adette Suzuki Hayabusa duruyordu. :wiinkk:
..

chess' Alıntı:
Memleketimden manzaralar...

Ben geçen sene sınava girdiğimde okulun bahçesinde en azından 50 tane motor vardı. Aralarında bir adette Suzuki Hayabusa duruyordu. :wiinkk:
..
:pr: Bizde ARALTI ile beraber motorlarla gitmeyi pilanladık ama bu kadar çevirme varken motorları da kaptırmak istemiyoruz:silent:

arkadaslar dıelımkı ehlıyetsız yakalandım hem para cezası yazıp hemde motorumu baglıolar bide ne kadar ceza?

600 ytl.. ilk 15 günde ödersen 455 ytlmiş sanırım.. bide taksit yapıolar:) ben temmuza kaldım maalesef.. 450 ytl ayırdım kenara:) yanlız arkadaşım bide şu var kaza yaptığın an yandın.. direk içeri tıkıyorlar.. mahkemeye çıkıyorsun.. kazada zarar verdiğin araba yada motosikletin masraflarını ödüyorsun cezanı ödüyorsun.. dikkatli olman lazım baya..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçtiğimiz hafta içerisinde 4 günde toplam 7 kere trafik polisleri tarafından çevrildim. Evrak ehliyet vs. Ama en önemlisi ehliyet.
Artık dün iyice işi pişkinliğe vurdum. Polis durdurdu, A2 ehliyeti elimde tutarak gösterdim polise, direk devam et dedi.
Gerçi kaskım, korumalarım tamdı ama yine de asıl amaç ehliyet kontrolü.
Havalar ısındıkça da artacak çevirmeler, bence ehliyetsiz pek çıkmayın trafiğe

Edit: Flood olmasın diye serkan79'a bir yanıt yazayım. 4 günde toplam yaptığım kilometre 400 küsur. Halkalı gümrüğünde işlerim vardı, e suadiyede oturduğumu da düşünürsek. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Thai' Alıntı:
Geçtiğimiz hafta içerisinde 4 günde toplam 7 kere trafik polisleri tarafından çevrildim. Evrak ehliyet vs. Ama en önemlisi ehliyet.
Artık dün iyice işi pişkinliğe vurdum. Polis durdurdu, A2 ehliyeti elimde tutarak gösterdim polise, direk devam et dedi.
Gerçi kaskım, korumalarım tamdı ama yine de asıl amaç ehliyet kontrolü.
Havalar ısındıkça da artacak çevirmeler, bence ehliyetsiz pek çıkmayın trafiğe

4 GÜNDE 7 KEZMİ VAY ANAM VAY DEMEK BEN CEVRİLSEM O KADAR
7x600=4200 LİRA CEZA ÖDİCEM AMA NE YAPALIM MOTORU İKİ GÜNDE TESLİM EDİYOLAR EHLİYETİ AGUSTOSTA MADEM ÖYLE YENİ KURAL CIKSIN EHLİYET ALANA KADAR EHLİYETSİZLERE MOTOR SATILMASIN BİZDE MECBUREN BEKLEYELİM AMA OLMAZ DEVLET CEZA YAZIP PARA KAZANACAK

acaba yakalanan arkadaşlardan ruhsat arası cukka verdilermi artık motor tarifesi nasıl kaçtan başlıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:
acaba yakalanan arkadaşlardan ruhsat arası cukka verdilermi artık motor tarifesi nasıl kaçtan başlıyor :)

ruhsat arası iki mavilik iş görüyo :)

herkes korumalı mont giymek zorunda falan yasada yok böyle birşey kask zorunlu ama dizlik bellik ..g..lük falan şart değil polis buna bakmıyor...Ehliyet+kask+tamam bir ruhsat mesele bu...onun dışında istenilen birşey yok yani dizlik vs. gibi..Eğer bunlarıda istemeye başlamışlarsa yarın ilk yardım çantasıda isterler,yangın tüpüde hehe canım devletim beni düşünüyor nede sever beni..:queen:

ccbbdd :) :) kucuk bı cantada bı parca pamuk , bıraz sargı bezı , yarabandı falan tasıyabılırsen dustugunde sıyrılan dızıne kendın pansuman yapabılırsın :)
aslında gercekten senı dusunuyolar eczane ye pansuman parası odeme dıye :)

serkan79' Alıntı:
......EHLİYETSİZLERE MOTOR SATILMASIN BİZDE MECBUREN BEKLEYELİM AMA OLMAZ DEVLET CEZA YAZIP PARA KAZANACAK

Devlet sana zorla yola çık mı diyor? Ceza yemek istemeyen ehliyetsiz kullanmaz bu kadar basit. Kismeyi silah zoruyla yola salmıyorlar.

ccbbdd' Alıntı:
herkes korumalı mont giymek zorunda falan yasada yok böyle birşey kask zorunlu ama dizlik bellik ..g..lük falan şart değil polis buna bakmıyor...Ehliyet+kask+tamam bir ruhsat mesele bu...onun dışında istenilen birşey yok yani dizlik vs. gibi..Eğer bunlarıda istemeye başlamışlarsa yarın ilk yardım çantasıda isterler,yangın tüpüde hehe canım devletim beni düşünüyor nede sever beni..:queen:
G..lük de ne hoca yardın sabah sabah:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ccbbdd' Alıntı:

süpersin.
Valla kopardın beni. Sayende günüm neşeli geçecek sağol:cat:
bu mesajı yazarken hala gülüyorum:)

Benim ehliyeti henüz hiçbir polis görmedi. Cesaret edemiyolar beni çevirmeye heralde...

bilinçli motosikletçiler sayesinde turkıye dede motor kulturu cok farklı yerlere varacaktır..tabı devletınde bazı yasalar ve uygulamalarla buna avrupa ulkelrındekı gıbı destek olması gerekmektedırr.bız motorculara dusen gorevde kurallara uyalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sima Sultan' Alıntı:
bilinçli motosikletçiler sayesinde turkıye dede motor kulturu cok farklı yerlere varacaktır..tabı devletınde bazı yasalar ve uygulamalarla buna avrupa ulkelrındekı gıbı destek olması gerekmektedırr.bız motorculara dusen gorevde kurallara uyalım..

iyide bi ehliyet için bu kadar bekletilirmi insan ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar