selamlar
bende Daelim Roadwin 250 r aldım 2 ay önce, hem de sizin dediğiniz yerden osmanbeyden aldım poyraz motor. Poyraz bey iyi bir insan ilk tanışmıştım kendileri ile .... Tahtaların üzerinden merdivelerden 2-3 kez indiler motorumu servis için. Sizin için ne problemi var? Bana sorun olmuyor. Bırakıyorum kapıya alıyor eren usta.. Bu arada siz hangi modele baktınız merak ettim de... Orası satış sonrası bana ilgisini eksik etmedi. Bende avcılar bayisinden alacaktım motoru adam artistlik yaptı 100TL indirim yapmadı.Bende 50 tl benzin yaktımo gün geldim ordan aldım. Ben beylikdüzünden osmanbeye servise getiriyorum. Oradan çok memnunum. Eren usta da çok iyi anlıyor motordan...Sana Tavsiyem al ordan derim. Motoru sen indirmiyorsun ki merdivenlerden onlara gelip alıyor... Ama Asya Motor daki insanlar (genel müdür, satış temsilcisi, servis müdür) problemli bak onu şimdiden söyleyeyim sana .... Sen poyraz abiyle halledeceksin bir sorun yaşarsan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
dostum selamlar, yorumunuz ile ilgili yaşadığınız bir sorun oldu mu acaba, özele yazarsan sevinirim.
saygılasenin dediğin servisi hiç bilmiyorum hiç gitmedimde ben asya motor için konuşuyorum sorunları yazmakla bitmez rx 250 forumunda ayrıntılı şekilde yazıyor servisinin nasıl olduğu