[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

offf ya bende şimdi yatıyorum 2 gündür gözüme yku girmedi cadı resim atıcak diye madem öle yatim ben artık resimlere yarın sabah bakmak istiyorum cadı yoksa ... yoksa varyaaa süpürgeni kırarım heee :queen:

offf ya bende şimdi yatıyorum 2 gündür gözüme yku girmedi cadı resim atıcak diye madem öle yatim ben artık resimlere yarın sabah bakmak istiyorum cadı yoksa ... yoksa varyaaa süpürgeni kırarım heee :queen:

bree densizz sen kimin süpürgesini kırıyosun vrakkk lamakmı istiyosun :p şaşalada denizde avucunla su dolduruyon saten :queen:

akşama resimler burda olcek erdinç rahat uyu sen :p

akşam bakma fırsatı bulamadım.ancak şimdi resimleri gördüm.hepsi birbirinden güzel resimler.ellerinize sağlık arkadaşlar.
yalova MT size teşekkür eder :rendeer:

ne iyi ettinizde geldiniz yalova mt tekerinize saglık
daha sık bir araya gelmek dileğiyle :rendeer:

ne iyi ettinizde geldiniz yalova mt tekerinize saglık
daha sık bir araya gelmek dileğiyle :rendeer:
inş en kısa zamanda yine görüşmek ümidiyle :rendeer:

biz de size teşekkür ederiz, ayaklığı toprağa oturtmak için çukur kazmak gerekirse ben hep buralardayım :mrgreen:

abi valla o delik sağlam olmasaydı işim yaştı.motorsikletimin uçurumdan yuvarlandığını hep beraber izlerdik :queen: tşk ederim :rendeer:

uçmazdı uçmazdı ... ben ona tembihledim aşşagı inerken bide sert baktım .. heykel gibi kaldı orda

Psikopat yalova Mt motorunu begendim :) Gusel yapmısın ön amortisorler inik heralde çk tatlı durmuş... İyki gelmişnz..

jesse abi Makine yok senin kapıda baktın belki görürrm die.. getirmeişin..e tabi çok yakıodur o xD

uçmazdı uçmazdı ... ben ona tembihledim aşşagı inerken bide sert baktım .. heykel gibi kaldı orda
bende diyorum bunun niye sesi soluğu çıkmıyo.öle sert bakınca darılmış bizim velet :queen:
Psikopat yalova Mt motorunu begendim :) Gusel yapmısın ön amortisorler inik heralde çk tatlı durmuş... İyki gelmişnz..

jesse abi Makine yok senin kapıda baktın belki görürrm die.. getirmeişin..e tabi çok yakıodur o xD

tşk ederim beğendiğin için fakat askerlik sebebiyle motorsikletimi sattım :salut: ayın 26sında teslim etmek için ıspartaya gaz açıcam...!kısmetse askerden sonra 4 silindir bişeyler alıcam :bounce:

tşk ederim beğendiğin için fakat askerlik sebebiyle motorsikletimi sattım :salut: ayın 26sında teslim etmek için ıspartaya gaz açıcam...!kısmetse askerden sonra 4 silindir bişeyler alıcam :bounce:

Sattın mı :cyclopsan Deme ya düşünebilrdim :p
Hayırlısı ama 4 silindir bişe.. Uçarsın sen yaw ilk geldiginde 650 lik sandım senin makineyi dedim gidiyo ama 250liktenmiş ee altında 600f falan olsa... :cyclopsan:cyclopsan

Sattın mı :cyclopsan Deme ya düşünebilrdim :p
Hayırlısı ama 4 silindir bişe.. Uçarsın sen yaw ilk geldiginde 650 lik sandım senin makineyi dedim gidiyo ama 250liktenmiş ee altında 600f falan olsa... :cyclopsan:cyclopsan

malesef sattım..(kaporayı aldık)benim egzos meşhur zaten.şuan benim egzosdan daha iyi ses vereni duymadım :) şuan aklımda R6 var askerden gelince piyasa ne olmuş ona göre bakıcam.maddi durumum yetmezse 600 F yada fazer'de alabilirim.bi o günler gelsin bakıcaz çağresine :cat:

Hayırlısı olsun abi Ama sana Fazer uyar ya... :):cat:
Bi basarsın Mt istanbul gezisindesin bi basarsın evdesin... Voo :D

Hayırlısı olsun abi Ama sana Fazer uyar ya... :):cat:
Bi basarsın Mt istanbul gezisindesin bi basarsın evdesin... Voo :D

nie bu işi R6 ile yapamam mı? :queen: fazer 2.plan benim için gönlümde en az 2003 model r6 var.kısmetse olucak artık.olmazsa bütçemize göre bir fazer alıcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar