[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
o gene yükliyememiştir beni bekliyordur yardım etmem için:p

güzel ve eğlenceli bir gündü katılan katılamayan herkese teşekkürler :rendeer:
ben bişeyler demek istiyorum
sanırım ömerdurmaz arkadaşımızın getirdiği scooterlı arkadaşlardı onlar lütfen bir dahaki buluşmaya onları getirme çünkü arkadaşların hem yaşları küçük hemde yolda akrobasi hareketleri yapmaları hem kendi hayatlarını hem grupdaki diğer arkadaşlarımızın hayatlarını tehlikeye atmaktaydı uyarmalarımıza rağmen kafalarına göre dewam ettiler 2-3 kere önümde çok tehlikeli kazalar atlattılar allah korusun dün bişey olmamış olabilir ama bu hiç kaza olmuyacağı anlamına gelmez lütfen kendilerini onları getiren arkadaşımızda bi uyarsın:pale:
birde burdan jesse arkadaşımıza teşekkürler onun uyarıları sayesinde şileye giderken birazda olsa güzel bi grup sürüşü yapabildik ama dönüşde herkes birbirini geçme sevdasına tutuldu ve herkes kopuk kopuk döndü inş. düzelteceğiz bu hatalarımızıda

bendeki resimler birazdan huzurlarınızda olacak allahtan ben uyuya kalmayacağım:p
herkese keyifli sohbetler dilerim
yalnız motorum acaip şekilde toz olmuş toprak yol mahvetti motorları:pale:

Aynen katılıyorum. Çok gereksiz risklere girdiler, ben de gördüm birkaç kez. Hele Ümraniye çıkışında birşey oldu ki, sağ şeritte otobüsle minibüs arasında sıkışacaklardı. Ödüm patladı resmen.

Fotoları bekliyoruz Alper. :cat: Sabırsızlanıyorum vallahi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel ve eğlenceli bir gündü katılan katılamayan herkese teşekkürler :rendeer:
ben bişeyler demek istiyorum
sanırım ömerdurmaz arkadaşımızın getirdiği scooterlı arkadaşlardı onlar lütfen bir dahaki buluşmaya onları getirme çünkü arkadaşların hem yaşları küçük hemde yolda akrobasi hareketleri yapmaları hem kendi hayatlarını hem grupdaki diğer arkadaşlarımızın hayatlarını tehlikeye atmaktaydı uyarmalarımıza rağmen kafalarına göre dewam ettiler 2-3 kere önümde çok tehlikeli kazalar atlattılar allah korusun dün bişey olmamış olabilir ama bu hiç kaza olmuyacağı anlamına gelmez lütfen kendilerini onları getiren arkadaşımızda bi uyarsın:pale:
birde burdan jesse arkadaşımıza teşekkürler onun uyarıları sayesinde şileye giderken birazda olsa güzel bi grup sürüşü yapabildik ama dönüşde herkes birbirini geçme sevdasına tutuldu ve herkes kopuk kopuk döndü inş. düzelteceğiz bu hatalarımızıda

Gaza geldik sanırım biraz, sanırım yorgunluktan herkes eve çabuk gidelimmi oldu nee, bundan sonra dönüştede başka atraksiyonlarla mı kandırsak yoksa elmaşekeri vereceğiz falanmı desek dağılma olmasın diyee :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir gezi olmus gelemediğim için bir kez daha uzuldum:pale:

Süper GEzi Olmuş yapımda Ve yayında Emeği GEçenlere TeşekkürLEr :mrgreen:

alper abi Kusura bakmayın Omerdurmaz degil Omerdusmez :D:D
Neyse evet dedigin gibi Dik kafalıdır neyse zaten ilk ve son oldu Bide adam begenmedim dedi :pr: iyi dedim bende bi daha gelmezsin ne kadar analtsam ne kadar soylesemde boş anlatamıyorum bide hep peşinden gidiyorum gel gelmio git gitmiyor gel içeri girelim yok gel yemege tokum su iççenmi sıcak :mrgreen:
Dedim lan ne adamsın sen ya Nse kusura kalmayın..
Gezi çok güseldi Herkeze çok Tşk ederim
ama son gelirken bize düzeni bozmayın birbirinizi geçmeyin Diyenlerden Aklımda kalan jesse GKN gokan abilerimiz Basıp Uçtular nerde Duman... sona sagda drmuşlar :D bide tam şile merkezinde Oturmak varken taaa ilerilere gittik :S
onu bi türlü anlmadım. Kendinize çok iyi bakın herkeze çok tşk...

Super Moderator
yemek için şilede bi yere girdik ve yılın bombası antientel hasandan geldi
garson:ne istersiniz efendim
hasan: iskender istiyorum ama iskenderiniz güzel mi:queen:
garson: yok abi bizim iskender iğrençtir yemeyin:p
hahahahahahaha:queen::queen::queen::queen:
adam kötü dermi yaaa hahahaha:queen::queen:

işte bendeki resimler

toplanıyoruz işte yavaş yavaş

kuma adam gömdülerr:queen::queen:

bizde hatıra fotosunu es geçmedik tabi:wiinkk:

MT yi yazdık ama dalgalar sildi hafiften:bounce:

kafasına güneş geçmesini engelledi kaskın bir faydası daha çıktı ortaya:queen::queen:

Yalova MT ye katılımlarından dolayı teşekkürler:rendeer: yüreğinize tekerinize sağlık arkadaşlar renk kattınız:rendeer:

ben büyük iskender yemek istiyorum derken:p

kara kara iskenderi beklerken:p:queen:

bende ne götürdüm beaa:queen::queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Alper eline sağlık. :cat: Fotoğraf makinen dert görmesin. :p Tekerin düz bassın, viraşlarda kaymasın, sıkı sıkı tutunsun. :)

ellerinize kollarınıza sağlık. çok güzel bir gezi olmuş... kayınvalidem güngörendeki patlamada yaralandığı için hala hastanede. ve en hayırlı evlat da bizim hatun olduğu için refakat ihalesi bize kaldı. şimdilik sadece gönderdiğiniz resimlere bakarak, hayaller kuruyoruz. inş en kısa zamanda biz de gezilere katılırız. düzenleyen arkadaşlara teşekkürler

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ellerinize kollarınıza sağlık. çok güzel bir gezi olmuş... kayınvalidem güngörendeki patlamada yaralandığı için hala hastanede. ve en hayırlı evlat da bizim hatun olduğu için refakat ihalesi bize kaldı. şimdilik sadece gönderdiğiniz resimlere bakarak, hayaller kuruyoruz. inş en kısa zamanda biz de gezilere katılırız. düzenleyen arkadaşlara teşekkürler

Çok geçmiş olsun. :cyclopsan

Super Moderator
rica ederim arkadaşlar asıl ben sizlere teşşekür ederim süper bir geziye imza attık hep beraber:rendeer:

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:rendeer:

Son düzenleme:

boyle miydi bu olay :silent::p:cherry:

boyle miydi bu olay :silent::p:cherry:

iskender? sj -1059? bunların arasında bi bağ var sanırım, benim ayakkabı bağım :mrgreen: jess seni dayım aradı, hangi dayım? bekle az sonra kapalıçarşıdayım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar