offf ya bende şimdi yatıyorum 2 gündür gözüme yku girmedi cadı resim atıcak diye madem öle yatim ben artık resimlere yarın sabah bakmak istiyorum cadı yoksa ... yoksa varyaaa süpürgeni kırarım heee :queen:
offf ya bende şimdi yatıyorum 2 gündür gözüme yku girmedi cadı resim atıcak diye madem öle yatim ben artık resimlere yarın sabah bakmak istiyorum cadı yoksa ... yoksa varyaaa süpürgeni kırarım heee :queen:
üzgünüm akşamı bekliycen aceleye gerek yok :cherry:
akşam bakma fırsatı bulamadım.ancak şimdi resimleri gördüm.hepsi birbirinden güzel resimler.ellerinize sağlık arkadaşlar.
yalova MT size teşekkür eder :rendeer:
inş en kısa zamanda yine görüşmek ümidiyle :rendeer:ne iyi ettinizde geldiniz yalova mt tekerinize saglık
daha sık bir araya gelmek dileğiyle :rendeer:
biz de size teşekkür ederiz, ayaklığı toprağa oturtmak için çukur kazmak gerekirse ben hep buralardayım :mrgreen:
bende diyorum bunun niye sesi soluğu çıkmıyo.öle sert bakınca darılmış bizim velet :queen:uçmazdı uçmazdı ... ben ona tembihledim aşşagı inerken bide sert baktım .. heykel gibi kaldı orda
Psikopat yalova Mt motorunu begendimGusel yapmısın ön amortisorler inik heralde çk tatlı durmuş... İyki gelmişnz..
jesse abi Makine yok senin kapıda baktın belki görürrm die.. getirmeişin..e tabi çok yakıodur o xD
tşk ederim beğendiğin için fakat askerlik sebebiyle motorsikletimi sattım :salut: ayın 26sında teslim etmek için ıspartaya gaz açıcam...!kısmetse askerden sonra 4 silindir bişeyler alıcam :bounce:
Sattın mı :cyclopsan Deme ya düşünebilrdim
Hayırlısı ama 4 silindir bişe.. Uçarsın sen yaw ilk geldiginde 650 lik sandım senin makineyi dedim gidiyo ama 250liktenmiş ee altında 600f falan olsa... :cyclopsan:cyclopsan
Hayırlısı olsun abi Ama sana Fazer uyar ya...:cat:
Bi basarsın Mt istanbul gezisindesin bi basarsın evdesin... Voo![]()
ya aynı zaten R6 motoru Fazerde bana daha iyi geldigi içn fazer dedim Bakma :mrgreen:
akşam bakma fırsatı bulamadım.ancak şimdi resimleri gördüm.hepsi birbirinden güzel resimler.ellerinize sağlık arkadaşlar.
yalova MT size teşekkür eder :rendeer: