Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa.Çok teşekkürrrrr. :cat:
Sen her halinle güzelsin hayatım benımmotor için yaratılmışsın sankii :mrgreen:
Deme yaaaaa. :queen: Harikayım dimi hayatım.:mrgreen: Teveccühün bitanecim. ::utangac: Keşke sen de olsaydın.
ale:
Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla
Arkadaşlar 10 numara gezi olmuş ...
Yine bensiz :S çok üzüldüm hayıflandım ...
Birdaha tekrarlamanız dileklerimle ...
Hepinizi seven arkadaşınız "ismail"
eline emeğine sağlık okadar zaman harcadın bunları eklemek için.bende resim ekleyenler için vede bilmeyenler için bir program veriyorum.
bu program xp de çalışır vistayı iplemez yolda görse selam vermez-almaz.bunu kurun daha sonra yüklemek istediğiniz resimleri seçin kaç taneyse.daha sonra seçilmiş resim yada resimlerin üzerinde sağ tıkladığınızda açılan menüde resize diye bir bölüm olacak oradan resmin boyutunu seçin ve bekleyin aynı klasör içine resmin ismini değiştirerek yenide oluşturur.orjinal resme zarar vermez.bunu msn yada internetten resim yollamak içinde kullanabilirsiniz.mesela 5 mb olan bi resmi large ayarında yani 1024x768 olarak boyutlandırırsanız 100 kb falan oluyo bu şekilde uploadlarınızda kolaylık olacaktır.kolay gelsinnn link aşağıda
http://rapidshare.com/files/136594430/Resize.rar.html
jessin cıbıl fotoları var isteyene özelden yolluyorum)
Sen her halinle güzelsin hayatım benımmotor için yaratılmışsın sankii :mrgreen:
Deme yaaaaa. :queen: Harikayım dimi hayatım.:mrgreen: Teveccühün bitanecim. ::utangac: Keşke sen de olsaydın.
ale:
:rendeer: Naparsın hayatım bende çalışıyordumekmek parası napim evlenen kadar gece gunduz demeden para bırıkırmem lazım hehehe :mrgreen: baska bı gezıde ınsallah aranızda olucagım tabııı calısmıyorsammm :queen: