- Konu Yazar
arkadaslar ybr esd sahibiyim 9.000 kmde gri renk bu yüzden gece sürüşü için ilk önce reflektör ve kappa çantaya led eklemeyi düşünüyorum. mapsten baktığımızda ortalama 650 km diyor temden. hgs alacağım bakımları da aksatmam son kontrolleri de yaptıracağım yalnız teknik bilgi sıfır.. lastik için fitil ve lastik spreyi alacağım 2 adet. sizce bu yol çekilir mi? daha önce 200 kmlik turlarım olmuştu maksat orada bir süre tatil yapmak.. siz ne düşünüyorsunuz? olası aksilikler nelerdir? araçlar dışında ve gece aydınlatması?
zaten benim düşüncem; molalar dahil 70-80 km sabit hızla 1 saatte bir mola vermek sureti ile gece 2,3 gibi çıkıp akşama orada olurum diye düşünüyorum? siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Sırtlıktan bota kadar ekipmanlarım tamam yine de kafamı kurcalıyor yolda kalma korkusu
zaten benim düşüncem; molalar dahil 70-80 km sabit hızla 1 saatte bir mola vermek sureti ile gece 2,3 gibi çıkıp akşama orada olurum diye düşünüyorum? siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Sırtlıktan bota kadar ekipmanlarım tamam yine de kafamı kurcalıyor yolda kalma korkusu