[İstanbul - MT]

Selamlar herkese. Choper devri kapandı artık endurocuyum. Bu 29 Ekimde etkinlik yokmu acaba.

cetinsas' a katılıyorum. Gerçi 10 günden fazla var ama ben şimdiden o günü bekliyorum.

Bu msj.ımı tüm MT il gruplarına yazdım.İstanbul İzmir dışında diğer şehirlerimizde neden yapılmasın:silent:Haksız mıyım arkadaşlar...

"29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:"

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın istanbul içinde kortej yapılacakmı yapılacaksa ne zaman yapılacak?Bu arada şuan kullandığım motor Mondial rt-125 kullanıyorum yarın jinlun 150 lik chopper almaya gidecem

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar,ben de İstanbuldan katılıyorum aranıza,daha yenyiim:)

Hoşgeldin gamze, tanışma topiği açarsan ve biraz kendini tanıtırsan daha yakışıklı olur.

Buluşmalara da elinden geldiğince katılmaya çalış, kalıcı olman dileğiyle.. :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin StrongeR.:rendeer:

RR'ın ne renk? Egzost var mı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşbulduk.
Siyah beyaz.Eksoz Akropovic var

Ooo efsane renk'e sahipsin, kıymetini bil.

Arkadaşa da geçen hafta aldık aynısından, şimdilik orjinal egzostla dolaşıyor.

Henüz egzost alınmadığı içinde hangi egzost'la nasıl ses çıkıyor çok merak ediyoruz, youtube da videolar var ama yanıltıcı olabiliyor, canlı canlısı gibisi yok.

İlk MT buluşmasına şiddetle beklenmektesiniz, artık kısa bir egzost resitali yaparsın bize. :)

selamlar

selam arkadaslar ıstanbul uskudardan murat ben.kısa bır tarıhte bulusma yokmu acaba henuz hıcbır aktıvıteye katılamadım ıstanbullu arkadaslarla.mevla fren balatalarınıza zeval vermesın.saygılar

yeni gelenlere merhabalar,hoş geldiniz yağmurlar başlamadan bir organize olun derim benim cok vaktim olmuyor ama ekipte bu işleri kıvıran arkadaşlar var bi el atsınlar bakiim hem yeni gelenlerle eskileri tanıstırmış olur hemde sezonun son gunlerınde guzel bi çay keyfine vesile olurlar :):cat:

herkese slmlar bende varım fatihten istburak tüm motorcu arkadaşlarım alah kazadan beladan korusun iyi sürüşler

arkadaşlar hadi istanbullular hep beraber fuara gidiyoruz

haber ve duyurular kısmına gelin ve isim yazın zaman ve yer belli bekliyorum motorcu kardeşler

Son düzenleme:
slam arkadaslar bende ortakoyden bu yakınlardan kımse yokmu yav..

arkadalar bulusmalardan haberdar edersenız seevınırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar