[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlız cüneyt abi dünden için dewmiş tophane buluşmasını...

Ya bakırköy carouselin bahsi geçmiş te ben hep ordan geçerken görüyorum motosikletlileri ayrıca akşamın geç saatlerindede 11-12 gibi bakırköyün yan tarafına yer altı ççarşısının girişinin yanına koyup ortam yapıyorlar:)
Yoksa siz misiniz onlar:queen:

Ya bakırköy carouselin bahsi geçmiş te ben hep ordan geçerken görüyorum motosikletlileri ayrıca akşamın geç saatlerindede 11-12 gibi bakırköyün yan tarafına yer altı ççarşısının girişinin yanına koyup ortam yapıyorlar:)
Yoksa siz misiniz onlar:queen:

bi buluşma olmustu caruselin orda ancak buluşma noktası cuma akşamları bakırköy galerianın yanındaki opet benzin istasyonu oluyor genelde ordanda takılacagımız mekana geciyoruz

forumu takip edersen yer konusunda fikir sahibi olabilirsin

morrigan o carouselin yeralti pasajinin orda duranlar TAM KELEBEK:queen: ama hakikaten:farao: ben onlardan bi kisi ile gorustum ne yapiyosunuz dedim cevap takiliyoruz yol filan yok mu dedim yok dedi onlar sadece hava atmak icin motor almislar her ordan gecisimde gulmekten kendimi alamiyorum:queen: amac kisaca HAVA :p cuma bulusalimmi benim is yerinde internet yok eger gelirseniz beni cepten arayin yada muhakkak mesaj atin.0555 269 89 01/0544 660 69 89 selamlar

sanırım her zamanki gibi Opet önü olacak alper_tim. Saat kaçta olur onu bilmiorum. Bu hafta ders yok bende gelicem buluşmaya :)

Super Moderator
alper in anlatmak istediği o diil anladın seeeeennn :p:mrgreen:

evt arkadaşlar buluşmalarımız başka sitenin buluşmasıyla çakışıyor ve yanlış anlamalar oluyor o yüzden başka yer bulalım demiştim ayrıca buluşmaları MT olarak düzenliyoruz başka sitelerle buluşmak için değil ne dersiniz yanlışmıyım
umarım bende yanlış anlaşılmam

yaw ben sabah sabah senin cümleyi anlayamamışım alper_tim :) şimdi okuyunca anladım :)
benim için fark etmez isterseniz bundan sonra Carousel önünde buluşalım, ne dersiniz?

fark etemz arkadaslar maksat muhabbet olsun gerisi boş..

ok yer benim için de problem değil. birazdan dışarı çıkıcam ben yan ayaklık almak için oradan b.köye geçicem. telefonum hakinen ve grileo da var. büyük ihtimal forumu takip edemem. buluşma yeri ve saati belirlendikten sonra bana ulaşabilirseniz çok sevinirim :)

biz sekiz gibi opette oluruz agt ile birlikte gelicem ortamı bi görsün

Super Moderator
ben bu akşam aranızda olamayacağım ancak haftaya ayarlıyabilrim sanırım ayrıca yer değişikliği olursa ki carousel önü gibi o zaman buluşma daha eğlenceli hale gelebilir

sen istanbuldamısınki chaglar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar