İyilik sağlık işte... Uğraşıp duruyoz.. sen nasılsın?(konu ölecek bi hareket lazım) Bu arada hafta sonu şileye gezi varnmış duydk duymadık demeyin:wiinkk: )
meraba arkadaşlar bu akşam volkanla bakırköy carousel in önünde motosikletlerimize binerken Alper_Tim'i gördük daha doğrusu o bizi gördü selamlaştık tabiyki ama o bizi tanıyamadı çünkü kasklarımız başımızdaydı![]()
birbirimizi görüp selamlaşmamız güzel oldu fakat bi ara ayarlayalım da geniş geniş görüşelim sohbet edelim hep birbirimizi rastgele mi görücez yaw böyle. canlandıralım artıkın şu topici :mrgreen: iyice bayıldı bu topic :farao:
oabilir güngören tarafında sanki bi dürümcü vardı aytac denemedik orayı...
tugrul gideriz gitmesine telefonum sende var...
aha dün akşam bakırköy carouselin ordaki selam verdiklerim sizmiydiniz hehehehe insan bi dur huopp felan işaret ederdi![]()
abi ben seni fark ettim arkandan seslendim ama duymadın, zaten normaldir o trafikte ve kaskla beni duyman![]()
bu akşam Hakinen ile görüştüm telefonda Pazar günü hava güzel olursa buluşalım diye konuştuk. Yarın herşey kesinleşir ve bi problem olmazsa forumdan haberleşip ortak bi nokta ayarlayıp buluşur hem dolaşır hem de molalarda bol bol konuşuruz :cat:
deer valla pazar gününü kesinleştirelim dürümcüye de gideriz![]()