[İstanbul - MT]

Motosikleti
2012 Softail Slim FLS
Pendik'ten selamlar CBR600F ile havalar soğudu ama güneş açtımı gezmek isteyen veya bir organizasyon olursa varız :)

Hava yağmasa da çok soğuk, çoğu zaman cesaret edemiyorum ama tam teçhizat giyindikten sonra bu iş olur :)
Kesinlikle iletişimde olalım.

arkadaşlar bu motoru tanıyan bileniniz var mı...kocaqaa istanbul zor belki ama bi sorayım dedim....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-vl800-volusia-147974862/detay/

cumartesi hava güzel gözüküyor ögleden sonra yapılacak bir organizasyon olursa ben varım.

Selamın aleyküm beyler...
Bende üsküdar taraflarında oturuyorum hazır siz istanbulluları buldum motorunuz illa götürdüğünüz bir usta vardır.
Ben 2.el bi motor alıcam ama kontrol ettirebileceğim bakımlarını yaptırabileceğim sağlam birini tanımıyorum tanıyanda yok çevrem de :D bi yardımcı olabilir misiniz..
Kadıköy,üsküdar,ümraniye,göztepe kartal pendik tarafı uzak ama oralarda olur :D

Arkadaşlar 2 hafta önce İstanbul'daydım. Ne yazık ki motosikletim ile gelme gafletinde bulundum. Hayatımın en tehlikeli motosiklet sürüşünü İstanbul Trafiği içinde yaptım.

İstanbul'da motosiklete binmek cesaret işi. Kural tanımaz şoförlere karşı çok uyanık olmak lazım. Allah hepinize sabır versin. Tekeriniz düz bassın..

GÜZEL İZMİR'imde en azından motosiklete saygı var.

Orbues kesinlikle haklısın tespit çok doğru
Dikkatten fazlası lazım İstanbulda motorcular trafikte ilerlemiyor trafikle diğer araçlarla savaşıyor.
Motora karşı aşırı saygısızlık söz konusu

MAALESEF !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar