[İstanbul - MT]

Merhaba arkadaşlar bu akşam saat 4 buçuk 5 gibi taksimden çıkıp sahilden rumeli fenerine kadar gitmeyi planlıyorum hava güneşli, inceden soğuk, maksat gezmek olsun orda bir çay içip döneriz hemde tanışmış oluruz :cat:

gelmek isteyen varsa bana burdan yazabilirler.

ARKADAŞLAR MOTORUM 20/03/2013 TARİHİNDE İSTANBUL ATAŞEHİR KÜÇÜKBAKKALKÖY DE ÇALINMIŞTIR. GÖREN ARKADAŞLARIN 5357138249 NOLU TELİ ARAMALARI RİCA OLUNUR.
2013 MODEL BEYAZ YZF R 125 15BİN KMDE 34JM7008 PLAKALI

6z9k.jpg

ek72.jpg

motor sürmenin en zor olduğu şehirden tüm arkadaşlarıma selamlar. Avcılardayım MG Classic 125imle <3 :)

Merhaba istanbul mt Hafta sonu cennet mahallesi hürriyet kapalı caddesi üzerindeki simit tadında çaylanmayı düşünüyoruz şimdilik 3 motor var biri tamirde gelebilirse 3 motor olucaz :) gelmezsede 2 motor herneyse katılmak isteyen dostlarımız olursa katılabilirler etkinlik açmaya gerek duymadım met istanbul avcılar küçükçekmece birsürü arkadaş olmuş tanışmış oluruz :cat:

hadi artık arkadaşlar sesimizi duyuralım bir etliklik olsun.
Karpuz kabuğu denize düşmeden havalar iyi daha iyisi olunca daha iyi olur.
ilk olarak bir etlikte tanışalım ve sonrasında DAHA büyük bir aile olalım.
şimdiden İSTABUL daki arkadaşlara SESLENİYORUM.

BİSMİLLAH DEYİP YOLA ÇIKALIM, BURASI İSTANBUL TRAFİK CANAVARLARININ İÇİNDE KELLE KOLTUKTA GEZİYORUZ.
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
SELAMLER HERKESE.
..!

Havalar isindikca motor sürmekten kendini alamayan motor severler buraya mesaj atmayi unutuyor . Organize programlar için +1 olduğunu bilin.
Tüm motor severlere iyi surusler .
Selamlar / Bulent
Kadir ulen Palakadir :))

Beyler motor kyafetleri alicam daines dusunuyorm racing botuda tcx alicam simdi 23-27 nisandaki MOTOSHOW 2014 fuar icn ucak bileti aldm fuarda giyim olucakmi ???

Fuarda olur ekipman satışı fakat çok karmaşık oluyor belli bedenler olmuyor. Ama örneğin 650 tl lik montu 550tle satıyorlardı revitin.

arkadaslar cumartesı yagmurlu gosterıyor meteoroljı fakat pazar hava guzel olacak gıbı herhangıbı gezı programı yapılırsa ben varım uzun yol dahıl saygılarla on ayak olan bırı olur ınsallah :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

etkinlik duyurularında bı baslık actım gezı dusuncesı olan motorsıklet severler oraya yazarsa sevinırım baslık : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/129539-13-04-gezi-ayarlayalim-dd-istanbul.html

Herkese selamlar...İsmim Atakan aranıza yeni katılan ve yeni motora başlayacak biri olarak, en kısa zamanda taşmak dileğiyle ....

TAMİRCİ KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLERİ BU BAŞLIĞA BEKLİYORUM İSTANBULLULAR

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/129620-istanbul-avrupa-yakasina-bagcilara-seyyar-motorcu-aciyorum.html

Kısmet olursa ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

mt 07 ile mi başlayacasın

Kısmet olursa ... İleri sürüş eğitimi ve hafta sonu trafik eğitimi ayarladım fiyatı da makul geldi.. Yaklaşık 6 hafta , haftada iki gün pratik ve teknik eğitim alıcam. 250cc den başlayıp 600 cc ye kadar çalışma yaptırılacakmış. Ben pişene kadar da motor anca gelir...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar