[İstanbul - MT]

kücükcekmeceden bende FUAR günü toplanıp gideris isteyen var sa

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------

küçükçekmece civarı arkadaslar neredesiniz?
bi buluşalım yahu mesela fuara avcılar tarafından gelenlerle buluşur gideriz nasıl olur?

buluşalım kardeşim varsa daha k.çekmecede olan bi yerde buluşalim

İstanbuldaki motor sayısına +1 ekler misiniz arkadaşlar :flower::flower::flower::flower:

Haftasonu Siteden CEM. motoru istanbula getirdi.
Artık bende izmirde 2 yıl önce aldığım motoru burada kullanmaya başladım.

Motor geleli 3 gün oldu hala heyecanım dinmedi.

Bi yazmadığım burası kalmıştı :)

Herkese iyi sürüşler allah herkese gönlündeki en kral makineyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar

hergün yenibosna taksim arasında işe gidip geliyorum. Sıfır aldığım ybr birinci senesini doldurmadan 15000 km oldu ama en çok canımı sıkan bu 15000 km'nin sadece bin yada 2 bin km'sini gezmek için kullanmış olmam :sunny:

pazar günleri ve akşam saatleri müsait oluyorum genelde ve hava koşulları hiç farketmez yerde kar veya buz olmadığı sürece her daim yola çıkabilirim.

hem biraz gezmek hemde sizinle tanışmayı isterim çünkü çevremde motosiklet ile ilgili muhabbet edebileceğim kimse yok motoru olanda yok çok can sıkıcı bi durum :pr:

inşallah kısa zamanda görüşmek dileğiyle :king:

2 ay öncesine kadar işe motorla gidip geliyodum. şimdi rotasyon sebebiyle başka mağazadayım ve servisle gidip geliyorum. izin günümde binebiliyorum sadece.
bu lafım sadece işe gidip gelirken kullananlar ve kıymetini bilmeyenler için.:(

:):)

çok iyiymiş büyükçekmece-taksim arası hergun 2 saat yol gidip metrobüs çeken kendime acıdım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyiymiş büyükçekmece-taksim arası hergun 2 saat yol gidip metrobüs çeken kendime acıdım :)

ben 1,5 sene boyunca halıcıoglu duragından tüyap yaptım beylikdüzü son durak bu sene stajdayımda allahtan sadece bi gün gidiyorum onuda motosikletimle allah kimseyi metrobuse mecbur kılmasın :)

Fatih güngören arası gidiyorum normalde 9 km . arabayla 50-60 dk arası tranway 60-65 dk arası motosiklet ile 20-25 dk hemde ortalama 40 km hızla :)

e13

Ben de sonunda yeni bir motor alabildim arkadaşlar. Rodajı umarım kısa sürede tamamlayım bir gezi etkinliğine dahil olmak istiyorum. Gezi için bir öneri: 6 Nisan 2014'te Tekirdağ'a köfte yemeye gidilebilir.

Bence sende bir motosiklet almalisin hergun 2 saatten ayda 60 yilda 720 saat yani 30 gun nerdeyse yilda 1 ay kazanmis olursun oda gezmek icin zaman demek

Motosiklet alacağım arabam var zatende arabayla gidilmiyor malum, daha ehliyet alıcam sınav zamanını bekliyorum sonrasında benim taksime gidicek tecrübe vs. edinmem kışı bulur. Açıkcası pekte gitmek gibi bir fikrim yok çok uzun trafikli sıkıntılı bir yol gibi gozukuyor ve öküz çok malum..

e13

Meteoroljinin 7-3-2014 tahminine göre 10 Martta hem soğuk (beklenen 7-8 °C) hem de yağış bekleniyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

Arkadaşlar büyük ihtimalle, yarın motosikletle Tekirdağ'a gitmem gerekecek. Duruma göre orada da kalabilirim geri de dönebilirim. En azından yarın gidiş yolculuğunda bana katılmak isteyeniniz var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

Yazmayı unutmuşum motosikletim rodajda olduğu için düşük süratlerde (maksimum 50-60 km/h gibi) seyretmem gerekecek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar ben Coşkun uzun bir aradan sonra motosiklet camiasına yeniden geri döndüm :)Herkese iyi sürüşler ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar