[İstanbul - MT]

arkadaşlar avrupa yakasında güzel virajlı yol tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? sarıyer-belgrad ormanları etrafı tavaf edilmiştir bunun dışında tavsiyeler bekliyorum :)

Eyyy felon ! acayüp ün gezi fotolarına bakmıyor musun hiç? bahçeköy'dü yanlış hatırlamıyorsam. Bende bir kaç kere gitti bu yoldan, muhteşem bir yol. Virajlar ve asfalt mükemmel, doğa bir başka mükemmel, manzara süper daha ne yazayım işte git gör :) Yada beni bekle ocak ayında istanbula dönüyorum:thumleft:

Arkadaşlar hafta sonu hava güzel olursa gezi gibi bişeyler yapalım mı..Yokmu canı sıkılan gazı kökleyip gitmek isteyen.....?

Eyyy felon ! acayüp ün gezi fotolarına bakmıyor musun hiç? bahçeköy'dü yanlış hatırlamıyorsam. Bende bir kaç kere gitti bu yoldan, muhteşem bir yol. Virajlar ve asfalt mükemmel, doğa bir başka mükemmel, manzara süper daha ne yazayım işte git gör :) Yada beni bekle ocak ayında istanbula dönüyorum:thumleft:

habiblerden ( istoçun arkasındaki semt) " pirinççi köyü yolunu tavsiye ederim oldukça zevkli bir rota oradan da kemerburgaza bağlanabilirsin.ancak hıza pek gelmez iş makinası veya traktör çıkabilir.

yine aynı istikametten düz gidince karaburun yolu baya iyi .

Herkese selam, Ataşehir'de oturuyorum.
Anadolu yakası Yamaha servisi? kime güvenilir?
Garantide daha
hiç birine anlıyorsan kendin yap işleri güçleri öpmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

habiblerden ( istoçun arkasındaki semt) " pirinççi köyü yolunu tavsiye ederim oldukça zevkli bir rota oradan da kemerburgaza bağlanabilirsin.ancak hıza pek gelmez iş makinası veya traktör çıkabilir.

ybr sayfasına niye uğramadınız hiç

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

slm arkadaşlar Maltepeden Mehmet ben.Maltepeli arkadaşlar varmı aramızda bi gezi organize etsek yada beni arasına almaz isteyen geziperestler varmııı:)
pazargünü izmit seka parkta tanışma toplantısı var 15/01/2012 saat 13:00 da gelmek isteyen arkadaşlar ybr 125 sayfasına yada kocaeli mt sayfasına bakabilirler linki bu http://www.motosiklet.net/forum/etk...aeli-mt-sekapark-bulusmasi-7.html#post2548410

Habibler-Pirinççi yolunu bende şiddetle tavsiye ederim.
Google maps den bütün istanbula baktım, daha virajlı ve şehre yakın başka bir yol yok.
Yanlız yolun bazı yerlerinde zaman zaman köpekler kokteyl havasında toplanıyorlar (belediye zehirlemedi ise 20-30 tane) ve gelene geçene havlamakta kokteylin en keyifli tarafı.
Yolun ortalarında bir yerde çeşme var, havlayan köpekleri geçer geçmez orda bi el yüz yıkıyosun.
Bu küçük molada sadece doğayı izlemekle kalmıyorsun aynı zamanda motorun harareti 90'dan aşşağı inerken, sürücünün yusufmetresi de 3,5'dan aşşağı doğru inmektedir.
Pirinççi içinden geçerken bir köprü ve toprak yol ayrılır, oralarda hafif çaplı crossculuk da oynanabilir.

Arkadaşlar bi pazar değerlendirmesi yapalım hava güzel :cherry:

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

güncelllll ......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar