[İstanbul - MT]

10 Eylül Cumartesi bir etkinlik yapalım mı nasıl olur? Yeri, Saati kararlaştırırız.

Nerde bizim istanbul tayfası bee..Topic yine ikinci sayfalara gitmiş nerdeyse...Hadi herkes bi selam atsın. En azından tanışmış oluruz.
İlk selam benden olsun "Selamün aleyküm cümleten" :thumright

Motosikleti
Cbr 650F
daha pastırma sıcakları var ben o zaman kiralamayı ve sizlerle gezmeyi düşünüyorum :)

edirneye doğru :)

Herkese selam Arkadaşlar..Motorumu alalı 4 ay oldu...Motor tecrübelerimi artırabileceğim güzel bir site bulmaya çalışıyordum ve bir aydır MT üyesiyim...Çok bilgilendirici bir site olmasının yanında buradaki insanların kurduğu samimi dostluklar dikkatimi çekti..Motor kardeşliği gibi bir tanımla karşılaştım birlikte yapılan geziler ise olayı daha da güzlleştiriyor..Ben İstanbul Çekmeköy'de ikamet diyorum..İş yerim ise Eminönün'de en kısa süre de İstanbuldaki arkadaşların gezilerine katılmayı planlıyorum;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cümleten hayırlı akşamlar. Arada sırada (ortalama 15 günde 1) bi caddebostanda boy göstersek nasıl olur. Kaynaşma , bilgi alışverişi, delicesine kahve ve motosiklet muhabbeti???

Arkadaşlar anadolu yakasından bu tarafa geçerken boğaz köprü girişinde bütün motosikletlileri çeviriyorlar.Kız arkadaşımın kaskı olmadığı için kaskı ona verdim, kasktan 66 TL cezayı patlattılar.
Ben yandım eller yanmasın.

Arkadaşlar anadolu yakasından bu tarafa geçerken boğaz köprü girişinde bütün motosikletlileri çeviriyorlar.Kız arkadaşımın kaskı olmadığı için kaskı ona verdim, kasktan 66 TL cezayı patlattılar.
Ben yandım eller yanmasın.

gördüm sizi , kırmızı birde twister vardı , geçmiş olsun...

Motosikleti
Cbr 650F
Bu gezi de motor türü önemli mi ???

dediğim geziyi ekim ayının son haftaları yada kasımın ilk haftalarında düşünüyorum.

ben 600 RR kiralicam bi arkadaşım daha var o da kiralayacak. Sanırım büyük motorlarla gidersek daha uygun bir gezi olur gibime geliyo.

Zaten her tür motor için bolca gezi oluyor ama biraz yol yapmak için bu geziyi düşünüyorum

dediğim geziyi ekim ayının son haftaları yada kasımın ilk haftalarında düşünüyorum.

ben 600 RR kiralicam bi arkadaşım daha var o da kiralayacak. Sanırım büyük motorlarla gidersek daha uygun bir gezi olur gibime geliyo.

Zaten her tür motor için bolca gezi oluyor ama biraz yol yapmak için bu geziyi düşünüyorum

Anladım...Umarım güzel bi gezi olur. Katılmak isteriz. Bende regal var

yarın için gezmek isteyen yok mu? istanbul dışına çıkmak istiyorum ....

Motosikleti
Cbr 650F
yok yok seni unuturmuyum kardeşim :)

kiralayacağım hafta 3-4 gün önceden haber vericem herkese gezelim diye :)

sen edirneye gelmem dedin senle gitmeden önceki akşam gezeriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar