hoşbuldum teşekkür ederim ..bu arada pzar istanbul parka gidecek varmı kiKardeşim hoş geldin topikleri takip edersen katılabilirsin....
hoşbuldum teşekkür ederim ..bu arada pzar istanbul parka gidecek varmı kiKardeşim hoş geldin topikleri takip edersen katılabilirsin....
hoşbuldum teşekkür ederim bu arada pazar istanbul parka gidecek varmı ki acabaKardeşim hoş geldin topikleri takip edersen katılabilirsin....
ekim aylarında mt ist. Olarak tekirdağa gazlaması olabilir
Arkadaşlar anadolu yakasından bu tarafa geçerken boğaz köprü girişinde bütün motosikletlileri çeviriyorlar.Kız arkadaşımın kaskı olmadığı için kaskı ona verdim, kasktan 66 TL cezayı patlattılar.
Ben yandım eller yanmasın.
Arkadaşlar anadolu yakasından bu tarafa geçerken boğaz köprü girişinde bütün motosikletlileri çeviriyorlar.Kız arkadaşımın kaskı olmadığı için kaskı ona verdim, kasktan 66 TL cezayı patlattılar.
Ben yandım eller yanmasın.
Bu gezi de motor türü önemli mi ???
dediğim geziyi ekim ayının son haftaları yada kasımın ilk haftalarında düşünüyorum.
ben 600 RR kiralicam bi arkadaşım daha var o da kiralayacak. Sanırım büyük motorlarla gidersek daha uygun bir gezi olur gibime geliyo.
Zaten her tür motor için bolca gezi oluyor ama biraz yol yapmak için bu geziyi düşünüyorum
daha pastırma sıcakları var ben o zaman kiralamayı ve sizlerle gezmeyi düşünüyorum
edirneye doğru![]()