yok yok seni unuturmuyum kardeşim
kiralayacağım hafta 3-4 gün önceden haber vericem herkese gezelim diye
sen edirneye gelmem dedin senle gitmeden önceki akşam gezeriz![]()
Gelirim belli olmaz
yok yok seni unuturmuyum kardeşim
kiralayacağım hafta 3-4 gün önceden haber vericem herkese gezelim diye
sen edirneye gelmem dedin senle gitmeden önceki akşam gezeriz![]()
selam istanbulluyum fakat yurt disinda yasiyorum siteninde yeni bi uyesiyim ama yazlari ben ve motorum istanbul cadddelerindeyiz umarim görüsürüz bi aktivitede..
fren balatalari ne alemde acaba _?Slm arkadaşlar motosikletimin ön diskinden sürtünme sesleri geliyor, tavsiye edeceğiniz kazık yemeden gösterebileceğim usta var mı?
Slm bende burdayım İçerenköy // Ataşehir![]()
slm arkadaşlar Maltepeden Mehmet ben.Maltepeli arkadaşlar varmı aramızda bi gezi organize etsek yada beni arasına almaz isteyen geziperestler varmııı![]()
motoru yeni almışsın galiba, ne gezmek istiyosundur şimdi deli deliben de 3 hafta önce aldım, benzin bitmese akşama kadar gezip uyuyup yarın yine akşama kadar gezip yine uyuyup yine gezesim var
![]()
aynen kardeş aynı duygularda birleşiyoruz tek derdim zaman ve parabunlar olmasa motorun üstünde uyuyacam
zaman+para= motor manyaklığı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
bu arada motorun hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı günlerde kullanırsın umarım ist ye bekleriz![]()
irtibatı koparmayalımeyvAllah hepimize kazasız zevkli ve hayırlı sürüşler, havalar ısınsın gelecez inşAllah istanbul şurası sakarya için, aynı şekilde sizin için de öyle olmalızaten istanbul şehirlerin şehri imkan oldukça yazın soluğu istanbulda almaya çalışacaz.
slm arkadaşlar Maltepeden Mehmet ben.Maltepeli arkadaşlar varmı aramızda bi gezi organize etsek yada beni arasına almaz isteyen geziperestler varmııı![]()