[İstanbul - MT]

Tabi olur hocam neden olmasın. Hem bi sahil havası almış oluruz...

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

Tam saat ve günü ayarlayalım telefonlaşırız kısmet olursa...Bi de tur atarız hemde

Tabi olur hocam neden olmasın. Hem bi sahil havası almış oluruz...

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

Tam saat ve günü ayarlayalım telefonlaşırız kısmet olursa...Bi de tur atarız hemde

Benim tel.5335479908 Cumartesi öğleden sonra iyi olur diye düşünüyorum.

Yok bugün gelemem bayram telaşı yoğun çalışıyoruz. Geç çıkıyorum akşamları. Bayramdan sonra daha ii olur hocam

Motosikleti
Cbr 650F
1 eylül değilde onu bu pazara aldım.

tek kaldım bu yüzden pazar öğlen çıkmayı düşünüyorum

Bende burdayım (Ümraniye)

Organizasyon işi benim işim :) Katılım çok olursa zevkle yaparım. Yakın bir zamanda kalabalık bir tur düşünüyorum. Tabiki siz değerli arkadaşlarımın katılımlarıyla. Beklemede kalın.

merhabalar arkadaslar uzun süreden beri sitenin üyesiyim mersin mt de baya varlık gösterdim ancak 2 senedir istanbuldayım gecen sene motosiklete ara vermek zorunda kaldım ama bu sene dönüş yaptım tekrardan piyasaya :) doğal olarak yabancı sayılırm ... sizlerle tanışıp kaynaşmak isterim mersindeki motosiklet ortamımı buraya borcluyum burdada aynı verimi alacağıma inanıyorum :) herkese hayırlı sürüşler...

merhabalar arkadaslar uzun süreden beri sitenin üyesiyim mersin mt de baya varlık gösterdim ancak 2 senedir istanbuldayım gecen sene motosiklete ara vermek zorunda kaldım ama bu sene dönüş yaptım tekrardan piyasaya :) doğal olarak yabancı sayılırm ... sizlerle tanışıp kaynaşmak isterim mersindeki motosiklet ortamımı buraya borcluyum burdada aynı verimi alacağıma inanıyorum :) herkese hayırlı sürüşler...

Kardeşim hoş geldin topikleri takip edersen katılabilirsin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar